Gyn Med – Clinică și Maternitate la superlativ (P)

  • Publicat:
Gyn Med - Clinică și Maternitate la superlativ (P)

Clinica GynMed Craiova are ca principal scop să îți asigure confortul, în calitate de pacient sau viitoare mămică, astfel încât tu să te poți bucura de calitatea serviciilor primite, de la siguranță, transparență, consiliere continuă – la servicii medicale profesionale cu aparatură de ultimă generație, la prețuri accesibile, în condiții de 5 stele.

Pe lângă pachetele de naștere special create pentru un confort și un maxim de siguranță, Clinica Gyn Med îți pune la dispoziție servicii clinice în diferite domenii, prin:

    • Departamentul de Infertilitate și Obstetrică/Ginecologie – condus de Dr. Cornelia Pascu (cu competențe în Fertilitatea cuplului & Fertilizare In Vitro, Laparoscopie ginecologică, Medicină Materno-Fetală, Histeroscopie și Colposcopie)
    • Departamentul de Uroginecologie – condus de Dr. Mihaela Vasile (Medic Primar Obstetrică Ginecologie cu specializare în Uroginecologie)
    • Departamentul de Chirurgie Generală – condus de Dr. Dragoș Mărgăritescu (Specializare avansată în Chirurgie Laparoscopică)
    • Departamentul de Medicină Internă
    • Departamentul de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
    • Departamentul de Endocrinologie
    • Ambulatoriu 24/7

Dacă vei alege serviciile clinicii noastre vei avea numeroase avantaje, precum:

  • respectarea deciziilor sau opțiunilor individuale
  • profesionalism însoțit de amabilitatea echipei
  • aparatură de ultimă generație
  • monitorizarea continuă a gravidei și copilului
  • transparență și consiliere la tot pasul
  • prețuri accesibile

Echipă profesionistă

Pentru că ne dorim ca această naștere să rămână ca o amintire plăcută în sufletul și inima ta, am ales să ne înconjurăm de o echipă formată din asistente, moașe și medici dedicați carierei lor. Aceștia, precum și personalul medical auxiliar, vă vor oferi o naștere cât mai ușoară, susținută de experiență și excelență .

De asemenea, amabilitatea și profesionalismul sunt fundamentale în relațiile interumane pe care ne dorim să le formăm. Astfel, de-a lungul sarcinii și nu numai, vei putea beneficia de consiliere prenatală și postnatală, pentru a ști din timp investigațiile pe care trebuie să le faci. În plus, oricând este cazul, te putem ajuta cu sfaturi și recomandări legate de perioada de după naștere.

Aparatură performantă

Părinții dar mai ales viitoarele mămici își fac griji încă din primele luni sarcină, pentru momentul în care vor da naștere. Plănuiesc totul în cel mai mic detaliu, se informează, citesc numeroase articole, ba chiar se duc la cursuri de specialitate, eventual împreună cu soții lor. Așadar, această perioadă este una foarte solicitantă nu doar din punct de vedere fizic, cât și psihic și emoțional.

Maternitatea GynMed Craiova s-a născut din dorința de a oferi mămicilor un act medical performant. Astfel, pentru a ne putea îndeplini scopul, am investit în mod constant, în aparatură de ultimă generație, oferind numeroase facilități de diagnostic și tratament.

Mai mult decât atât, am echipat rezervele și saloanele cu toate dotările corespunzătoare. Printre acestea se numără și pat cu reglaj electric, televizor, baie proprie cu cabină de duș, climatizare, buton pentru asistență medicală non-stop.

Asistență medicală pentru sarcinile cu risc

Debutând cu un cabinet în domeniul ginecologiei și obstetricii, Clinica GynMed Craiova și-a pus bazele în anul 2006. De atunci și până acum, am căutat să evoluăm și să ne îmbunătățim. Astfel, în timp, am reușit să ne dezvoltăm capacitatea de a trata întreaga patologie specifică.

Mai mult decât atât, în prezent putem oferi asistență medicală, diagnostic și tratament chiar și pentru sarcinile mai complicate, care sunt încadrate în categoria de risc. Tu, în calitate de viitoare mămică, precum și bebelușul tău, veți fi în siguranță cu noi!

Prețuri accesibile

Suntem conștienți de faptul că pe lângă siguranță și profesionalism, îți dorești și să plătești un preț corect pentru serviciile medicale primite. Pentru a veni în sprijinul tău, am început o colaborare cu BCR. De aceea, acum ai posibilitatea de a achiziționa prețul pachetului de naștere potrivit pentru tine, în rate. Astfel, vei putea plăti în 12 rate, fără dobândă.

Suntem alături de tine! Fă-ți o programare la Clinica noastră din Str. Doljului 12D, Craiova prin telefon sau prin site și convinge-te de serviciile noastre.

www.gynmed-maternitate.ro – Call Center: 0743 457 411

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân