Digestie usoara de sarbatori

In perioada noiembrie - decembrie poti gasi in farmaciile din toata tara pachetul promotional Digenzym Forte + Bil Plus GRATUIT, pentru ca atat in perioada sarbatorilor cat si dupa sa poti manca orice doresti, fara sa-ti fie teama ca vei avea neplaceri la nivelul stomacului sau al bilei.
Digestie usoara de sarbatori
Digestie usoara de sarbatori

Servirea mesei ar trebui sa fie una dintre bucuriile fiecarei zile. De multe ori insa, mancarea iti cade atat de greu la stomac, incat nu te mai poti bucura de bucatele preferate. Ajutorul de incredere in astfel de cazuri este o combinatie ideala de produse pentru normalizarea rapida a digestiei si pentru mentinerea starii de bine de dupa fiecare masa: Digenzym Forte si Bil Plus.

In perioada noiembrie – decembrie poti gasi in farmaciile din toata tara pachetul promotional Digenzym Forte + Bil Plus GRATUIT, pentru ca atat in perioada sarbatorilor cat si dupa sa poti manca orice doresti, fara sa-ti fie teama ca vei avea neplaceri la nivelul stomacului sau al bilei. Poti manca orice cu pofta, fara sa iti simti „stomacul greu” dupa masa.

Digenzym Forte este formula complexa si eficienta de enzime digestive si de fermenti ce asigura o digestia rapida si usoara a alimentelor, normalizeaza digestia, inlaturand senzatia de „stomac greu”.
Pret recomandat 10,52 ron

Bil Plus inlatura neplacerile cauzate de „bila lenesa” si completeaza efectele benefice ale Digenzym Forte, aducand un aport de saruri biliare si enzime digestive. Este recomandat in cazul indigestiei, balonarii sau discomfortului abdominal asociat excesului alimentar.
Pret recomandat 9,26 ron

Ambele produse sunt suplimente alimentare si se pot obtine din farmacii fara reteta.

Cu Digenzym Forte si Bil Plus poti manca oricat doresti din bucatele tale preferate!

Sa-ti fie de bine!

Nu te expune inutil radiatiilor!
Nu te expune inutil radiatiilor!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă