CSID: Sani inegali

O cititoare intraba specialistul.
  • Publicat:
CSID: Sani inegali
CSID: Sani inegali

Am 24 de ani si m-am hotarat ca anul aces­ta sa imi rezolv problema pe care o am cu sanii mei: sunt inegali si acest lucru ma afec­teaza mult. De la o vreme incoace, parca sanul mai mare a inceput sa se dezvolte si mai mult, in timp ce celalalt san stag­nea­za. 

As dori sa stiu care sunt optiunile mele pentru egalarea sanilor. Precizez, ca sunt foarte multumita de marimea sanului mai dezvoltat, deci doresc doar sa il aduc pe celalalt la aceeasi dimensiune. Pe langa operatia de marire a sanilor, mai exista si alta optiune?

Am auzit acum un an de o anumita crema Breast Actives. Aceasta garanteaza marirea sanilor fara operatie.

Nu cunosc crema pe care mi-o semnalezi, insa trebuie oricum sa mergi la un ginecolog pentru examinarea si evaluarea sanilor, deoarece ar putea fi incriminata si o cauza locala.

Medicii pe care eu i-am intrebat despre aceasta chestiune mi-au spus ca inegalitatea se rezolva doar prin protezare cu silicon sau injectare de acid hialuronic in sanul mai mic. Mult succes!

Citeste si Operatiile de reconstructie a sanilor
               Sani mai mari prin hipnoza?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elimina plumbul din organism
Elimina plumbul din organism
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”