Cancerul pancreatic poate fi tratat cu ajutorul medicinei altrenative

In medicina traditionala din Orientul Mijlociu a fost descoperita o planta care poate sa lupte impotriva cancerului pancreatic, unul dintre cele mai dificile tipuri de cancer .In urma cercetarilor, doctorii de la institutul Kimmel Cancer din Philadelphi
  • Publicat:
Cancerul pancreatic poate fi tratat cu ajutorul medicinei altrenative
Cancerul pancreatic poate fi tratat cu ajutorul medicinei altrenative

Conform cu un studiu realizat de  Hwayda Arafat, profesor de chirurgie al Colegiului Medical  „Thomas Jefferson”,  descoperirea  Nigellei Sativa poate influenta abordarea mai multor boli rare. Primele studii au aratat ca aceasta are efect atat asupra cancerului de prostata si cat si asupra celui de colon, functionand ca antioxidant si antiinflamator.
Folosind o serie de celule rezultate dintr-un pancreas aflat in stadiu canceros , Hwayda Arafat impreuna cu echipa ei de cercetatori, a descoperit ca Thymonquinone a distrus aproximativ 80% din celulele canceroase. Ei au demonstrat ca aceasta substanta impiedica procesul de distrugere din celule.

Cancerul pancreatic ucide 34.000 de persoane in SUA.

Iar in Romaina, prevalenta cancerului pancreatic variazã în functie de sex între 4,1 si 7,8 cazuri/100.000 de locuitori, fiind mai frecvent intalnit la sexul masculin si la grupa de varsta peste 65 de ani.

Articol exclusiv online.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”