Au castigat shopping si relaxare cu Oana Cuzino

Din sutele de scrisori primite la redactie, doua au fost norocoasele castigatoare ale premiilor in valoare de 500 de euro fiecare. Prima persoana pe care "Ce se intampla, doctore?" a facut-o fericita este Daniela Mercas, din Brasov. Cea de-a doua este Lil
  • Publicat:
Au castigat shopping si relaxare cu Oana Cuzino
Au castigat shopping si relaxare cu Oana Cuzino

Cand am ajuns la intalnirea cu castigatoarele noastre, Liliana si Daniela, le-am gasit radiind de bucurie. Aveau acea sclipire inconfundabila in privire, semn ca, desi erau la shopping doar de doua ore, isi luasera din plin doza de endorfine, dupa rascolitul prin magazine. Mi-am permis sa arunc un ochi in sacosele fetelor si am constatat ca erau pline de haine, accesorii, genti, pantofi si lista poate continua.

Fetele mi-au marturisit ca s-au simtit minunat si ca au trait o experienta inedita: era prima oara cand castigau la un astfel de concurs. Apoi, se gandeau ele ca, de Iepuras, orice fata cuminte merita un rasfat pe cinste. Asa ca, fiind cititoare fidele, au completat talonul si iata-le in Bucuresti, cu un cec de 500 de euro in buzunar, pregatite sa ia cu asalt cele mai trendy magazine. Iar directorul de la Debenhams, cel mai mare magazin multibrand din Romania, impresionat in mod placut de shopping-darzenia castigatoarelor CSID, a mai plusat la „distractia” fetelor cu vouchere in valoare de 500 de lei pentru fiecare castigatoare. In acest context efervescent, am luat o pauza de respiratie si le-am invitat la un fresh de portocale si o poza de grup la Gloria Jeans Cafe. Am petrecut mai mult de o ora impreuna, discutand cate in luna si in stele. Liliana este genul de prietena pe care ti-o doresti cat mai aproape cand esti bosumflata. Este mereu in verva, optimista, tonica, gata sa lupte pentru o cauza ce serveste umanitatii. Este super pasionata de sport si asta se vede si pe corpul ei foarte bine intretinut. Liliana nu s-a ingrasat niciodata si poarta acelasi numar la jeansi din liceu. Are un baietel de 13 ani si lucreaza la un magazin de articole sportive. Aceasta nu o impiedica sa-si completeze studiile, asa ca, in curand, va absolvi o facultate economica si poate avansa la job. Cand a aflat ca a castigat o zi de shopping in Bucuresti, baietelul i-a spus: „Mama, ce norocoasa trebuie sa fii sa mergi prin magazine, sa-ti alegi ce vrei si cineva sa-ti plateasca tot ce ti-ai ales!”

Daniela m-a fermecat cu ochii ei mari si superbi. A venit impreuna cu fiica ei de 14 ani, la care am regasit aceiasi ochi. Tanara si-a asistat mama indeaproape la shopping, mai cu un sfat, mai cu o cerere din ochi. Daniela este si ea super incantata de experienta pe care a trait-o alaturi de noi. Este, de asemenea, o cititoare pasionata a revistei noastre si nu a ratat nici un numar. Daniela a practicat sportul de performanta (aruncatul cu sulita si discul) din scoala generala pana la 20 de ani. Acum, este economista la o fabrica din Brasov si, de cateva luni, a primit noi sarcini la serviciu. Pentru ca a trecut de la computer la job-ul nou si acum este nevoita sa urce in fiecare zi de 10, 15 ori cateva scari din fabrica, Daniela a slabit deja sapte kilograme. Dupa o ora si jumatate de discutii, schimburi de impresii si de adrese de e-mail, fetele si-au continuat partida de shopping in zona cosmetice si si-au dotat trusa de infrumusetare cu parfumuri si creme de tot felul. A fost un cadou binemeritat care a picat foarte bine inainte de Pasti. Dar, fie vorba intre noi, oricand pica bine o partida de shopping si de discutii „ca intre fete” despre diete, sport, vedete si sanatate la maximum!

La sfarsitul zilei…
Daniela: „Dupa maratonul cumparaturilor, am avut sansa sa stau la masa cu Oana si cu Liliana si sa povestim ca intre noi, fetele. Atunci cand cunosti o persoana publica, te astepti sa fie altfel decat omul obisnuit. Dar Oana este mai mult decat o persoana publica, este o persoana deosebita. Am ramas frumos impresionata pentru ca am putut sa discutam orice subiect legat de sanatate, frumusete, shopping etc. Pentru o zi, m-am simtit si eu o vedeta”.

Foto:  CRISTINA NICHITUS

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alergiile - boli ale civilizatiei
Alergiile - boli ale civilizatiei
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân