Remediul natural pentru problemele digestive. Ce să bei să ameliorezi simptomele produse de bolile de stomac

Din fericire, apa minerală poate ameliora simptomele neplăcute produse de bolile digestive. Află ce zic specialiștii.
  • Publicat:
Remediul natural pentru problemele digestive. Ce să bei să ameliorezi simptomele produse de bolile de stomac
Foto: shutterstock

Problemele digestive și disconfortul cu care vin la pachet nu sunt o plăcere pentru nicio persoană, dar din fericire, apa minerală poate ameliora simptomele neplăcute produse de bolile digestive. Mai multe despre acest subiect ne-a vorbit Nikolai Popov, SPA manager Aquahouse Health SPA Hotel, care ne-a enumerat beneficiile consumului de apă minerală.

„S-a demonstrat că apa minerală pe care o avem are efecte pozitive asupra tractului gastrointestinal și a tranzitului. Aceste efecte pot fi descrise ca:

1. Hidratare- este esențial să te menții hidratat pentru sănătatea generală a sănătății digestive. Consumul acesteia ajută sistemul digestiv să funcționeze corespunzător și să absoarbă nutrienții esențiali.

2. Echilibrul electrolitic– apa noastră minerală conține numeroși electroliți precum sodiu, potasiu, magneziu și calciu, care joacă un rol esențial în menținerea echilibrului electrolitic. Acesta este important pentru contracțiile musculare, inclusiv pentru tractul digestiv.

3. Conținutul mineral- unele dintre mineralele regăsite în apa noastră minerală, precum magneziu, au efecte laxative ușoare. Magneziul este cunoscut pentru acest efect, dar și pentru tranzitul excelent pe care-l oferă pacienților care se confruntă cu constipația.

4. Alcalinitate- apa noastră minerală este ușor alcalină și menține pH-ul echilibrat, un aspect extrem de important pentru sănătatea digestivă. Un mediu alcalin ajută la neutralizarea acidului în exces din stomac și contribuie la un sistem digestiv sănătos.

5. Sulfați- apa noastră minerală conține sulfați, cu un efect laxativ ușor, care stimulează tranzitul. Ca aceste efecte să apară, acest tip de apă trebuie consumat zilnic, în cantități mici și o dată pe oră”, a spus specialistul pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Consumul regulat de apă minerală poate ajuta la susținerea sănătății oaselor. Mineralele precum calciu, magneziu și fluor sunt esențiale pentru menținerea sănătății oaselor. Consumul regulat de apă minerală bogată în aceste minerale poate ajuta la prevenirea osteoporozei și a altor probleme ale sistemului osos.

Citește aici despre beneficiile consumului de apă minerală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân