Alimentele care nu ar trebui ţinute niciodată în frigider

Evitarea depozitării în frigider a anumitor alimente este necesară din cauza influenţei pe care temperatura scăzută o are asupra proprietăţilor lor.
  • Publicat:
Alimentele care nu ar trebui ţinute niciodată în frigider
Evitarea depozitării în frigider a anumitor alimente este necesară din cauza influenţei pe care temperatura scăzută o are asupra proprietăţilor lor.
 
Există alimente care trebuie depozitate în frigider, pentru a le menţine într-o stare bună şi a le consuma ulterior fără nicio teamă, însă, există produse alimentare pe care oamenii le depozitează la rece, în frigider, deşi acest lucru le face mai mult rău decât bine, informează Gândul.
 
Evitarea depozitării în frigider a anumitor alimente este necesară din cauza influenţei pe care temperatura scăzută o are asupra proprietăţilor lor. Astfel, pentru a le păstra valorile nutritive, trebuie evitată depozitarea la temperaturi scăzute a unor produse pe care majoritatea oamenilor le păstrează astfel.
 
Conform Gândul, aceste sunt alimentele care nu trebuie depozitate în frigider.
 
1. Multe persoane obişnuiesc să pună pâinea în frigider, crezând că ea se va păstra proaspătă şi bună. Este complet neadevărat. Răcoarea şi umezeala din frigider nu vor face altceva decât să accelereze procesul de apariţie a mucegaiului, iar pâinea se va întări, în loc să rămână moale şi pufoasă.
 
2. Ceapa este de asemenea o legumă care trebuie păstrată la temperatura camerei, într-un loc fără soare şi fără umiditate. Depozitarea cepei în frigider conduce la dezvoltarea mult mai rapidă a bacteriilor proprii acestui aliment. De asemenea, este foarte important ca ceapa să fie păstrată în coaja ei originală.
 
3. Roşiile cherry sunt păstrate, de obicei, în frigider chiar în comerţ. Totuşi, roşiile cu adevărat naturale trebuie păstrate la temperatura camerei pentru că altfel îşi vor schimba imediat textura şi aspectul.

Vezi care sunt celelalte alimente pe care nu trebuie să le ţii în frigider!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân