Afectiunile respiratorii iti fac viata grea?

Schimbarea de anotimp favorizeaza aparitia diverselor boli de sezon, intrucat organismul are o rezistenta scazuta, iar sistemul imunitar este slabit.
  • Publicat:
Afectiunile respiratorii iti fac viata grea?
Afectiunile respiratorii iti fac viata grea?

Centrofarm, in parteneriat cu clinica Gral Medical, anunta lansarea campaniei “Afectiunile respiratorii iti fac viata grea?”, un demers de informare si educare a romanilor privind riscurile afectiunilor respiratorii si alergice.

Schimbarea de anotimp favorizeaza aparitia diverselor boli de sezon, intrucat organismul are o rezistenta scazuta, iar sistemul imunitar este slabit. Acest lucru poate crea premisele necesare instalarii afectiunilor respiratorii care au drept cauza alergia, fumatul si/sau poluarea atmosferica.

Cele mai frecvente astfel de afectiuni respiratorii sunt astmul bronsic si BPOC (bronhopneumatie obstructiva cronica).
 
Campania se desfasoara pe o durata de 2 luni, de pe 1 martie pana pe 30 aprilie. In acest timp, clientii vor putea beneficia de o prima examinare si isi vor putea efectua o spirometrie gratuit in oricare din farmaciile Centrofarm din Bucuresti.

In plus, toti posesorii de card Centrofarm si persoanele care detin un flyer din campanie vor beneficia de o reducere a costurilor de 20% la urmatoarele servicii: consultatii de specialitate alergologice si pneumologice, teste alergologice – respirator, digestiv si pediatric, endoscopii bronsice, in cadrul clinicii Gral Medical.

Din martie si pana la sfarsitul lunii aprilie, clientii Centrofarm vor beneficia de oferte speciale in toate farmaciile din retea.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mituri despre cancerul de piele
Mituri despre cancerul de piele
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”