Uleiul de oregano, antibioticul naturii!

Uleiul de oregano, distilat din florile şi frunzele plantei de Oregano, s-ar putea să fie unul dintre cele mai puternice antibiotice ale naturii! Acest ulei natural şi versatil poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase.
  • Publicat:
Uleiul de oregano, antibioticul naturii!

Uleiul de oregano, distilat din florile şi frunzele plantei de Oregano, s-ar putea să fie unul dintre cele mai puternice antibiotice ale naturii!

Acest ulei natural şi versatil poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase.

Cum funcţionează:

Uleiul de Oregano conţine un compus numit carvacrol, care a fost demonstrat ca fiind eficient în ruperea membranelor celurare exterioare care ajută la protejarea bacteriilor din sistemul imunitar.

Studiile au arătat că uleiul de oregano este eficient la uciderea bacteriilor şi ar putea, de asemenea, ajuta sistemul imunitar să ia măsuri împotriva virusurilor, ciupercilor şi paraziţilor.

Cum să-l foloseşti:

  • Fă-ţi propriul dezinfectant de mâini! Deoarece uleiul de oregano este puternic, ar trebui să îl diluezi mai întâi. Combină zece picături de ulei de oregano cu două linguriţe de ulei de cocos. Foloseşte-l la fel ca pe orice gen dezinfectant de mâini. Deşi ar putea să fie puţin uleios la început, pe măsură ce îl aplici, pielea ta îl va absorbi în totalitate.
     
  • Vaporizează-l: Bacteriile periculoase pot trăi în sistemul tău respirator mult timp şi asta îţi poate cauza grave probleme de respiraţie. Pentru a-ţi ajuta sistemul imunitar să lupte cu acest tip de infecţie, pune o picătură de ulei de oregano într-un bol cu apă fiartă. Pune-ţi un prosop deasupra capului şi inhalează aburul o dată pe zi, până când simţi că te simţi mai bine.

    Bineînţeles, dacă medicul tău ţi-a prescris anibiotice sau orice alt tip de tratament pentru infecţia respectivă, nu ar trebui să te opreşti din a le lua. Dar uleiul de oregano nu va face altceva în afară de a-ţi grăbi vindecarea!
     

  • Creează-ţi propriul tratament pentru ten: Datorită proprietăţilor şi efectelor sale antibacteriene şi antiinflamatorii, experţii afirmă că „tratarea” tenului cu ulei de oregano poate fi modalitatea perfectă de a scăpa de coşuri, puncte negre şi acnee! Combină cantităţi egale de ulei de oregano şi ulei de cocos şi aplică-l, folosind o dischetă demachiantă, pe zona cu probleme.
     
  • Aplică-l şi pe periuţa de dinţi: Uleiul de oregano conţine timol, un ingredient folosit în majoritatea pastelor de dinţi pentru a combate bacteriile, gingivita sau respiraţia neplăcută. Încearcă să adaugi, atunci când te speli, o picătură sau două de ulei de oregano pe periuţa de dinţi, cu sau fără pastă.

Sursa: doctoroz.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări:
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute
Cum calmezi natural durerile înfiorătoare produse de calculii renali
Cum calmezi natural durerile înfiorătoare produse de calculii renali