Sănătate curată obținută prin utilizarea de extracte curate, din plante

  • Publicat:
  • Actualizat:

Plini de viață, confortabili, echilibrați, liniștiți, protejați. Poate energici și vitalizați. Sunt stări plăcute, cunoscute, trăite de fiecare din noi. Ne-am dori să le experimentăm cât mai des. Dacă ar fi posibil: mereu.

De unde să începem? Care sunt informațiile relevante pentru a avea asemenea stări?

Dacă ar fi să facem un exercițiu scurt de imaginație: vizualizăm că intrăm într-o locuință îngrijită, aerisită, curată, cu toate funcționale în ea. Cum ne-am simți? Poate am experimenta stările de mai sus, dar și altele asemenea.

Așa cum spune un vechi proverb „Curățenia este temeiul sănătății și oglinda simțirii”.

O sănătate curată poate fi obținută și prin utilizarea de produse naturale, din plante. Produse curate. Există o piață tot mai extinsă de suplimente alimentare cu beneficii pentru sănătate și care este în continuă creștere.

Luarea unei decizii pentru a ne asigura o „sănătate curată” poate fi provocatoare…

PlantExtrakt, expert în prelucrarea plantelor în stare proaspătă, recunoscut pentru calitatea terapiilor naturale pe care le produce, a creat gama de produse Polygemma.

Produsele Polygemma sunt unice, originale, curate, potrivite pentru omul modern care dorește sănătate obținută într-un mod natural, fără efecte adverse și „forțări” ale organismului. Practic ceea ce putem numi „sănătate curată”.

Gama Polygemma respectă principiile gemoterapiei și rigorile de fabricație, conform farmacopeelor europene.

Dar ce este gemoterapia?

Gemoterapia este un altfel de terapie naturală din plante.

Gemoterapia folosește extracte obținute din părți tinere de plante, cum sunt mugurii sau mlădițele, prelucrate în stare proaspătă. Aceste extracte se numesc extracte gemoterapice.

Gemoterapia se deosebeste de fitoterapia clasică, care utilizează părți de plantă adultă, prelucrate în general în stare uscată.

Produsele din Gama Polygemma sunt „curate” pentru că:

✔ Plantele utilizate sunt recoltate din culturi organice sau din flora spontană care crește în locuri unde a fost testată puritatea solului și a aerului.

✔ Terapiile naturale Polygemma sunt obținute din muguri si părți tinere de plante autohtone.

✔ Plantele sunt verificate atent în diferite momente pe parcursul procesului de prelucrare, de la recoltare până la obținerea extractului final utilizat în produsele Polygemma.

✔ Profilul fitochimic al produselor Polygemma este analizat prin metode analitice moderne, folosind standarde de înaltă puritate.

✔ Produsele Polygemma sunt certificate prin analize de laborator pentru respectarea standardului de fabricație, la fiecare lot.

✔ Produsele Polygemma asigură păstrarea proprietăților vindecătoare ale plantelor.

Așadar, terapiile naturale din gama Polygemma reprezintă combinația maxim benefică de extracte gemoterapice. Ele acționează țintit pentru sănătatea unui organ sau sistem și aduc beneficii și asupra întregului organism.

Care sunt categoriile de produsele din gama Polygemma?

Terapiile naturale din gama Polygemma au o adresabilitate extinsă: de la beneficii pentru aparatul respirator, până la antiaging. Iată o scurtă prezentare a categoriilor Polygemma și principalele lor beneficii:

N. Iorga spunea: „Natura nu e curată, e pură.”

Așadar, putem experimenta stări plăcute și o sănătate curată, începând de acum, mereu, prin îngrijire și alegerea produselor din gama Polygemma, știind că folosim puritatea naturii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum să scapi de insomnii
Cum să scapi de insomnii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia