Medicina integrata: un miracol, o solutie

Inainte sa se instaleze la nivel organic si sa ne transmita semnale prin intermediul simptomelor, bolile ne perturba echilibrul energetic. Vestea buna este ca putem actiona tocmai la acest nivel pentru a preveni aparitia lor.
  • Publicat:
Medicina integrata: un miracol, o solutie
Medicina integrata: un miracol, o solutie

Inainte sa se instaleze la nivel organic si sa ne transmita semnale prin intermediul simptomelor, bolile ne perturba echilibrul energetic. Vestea buna este ca putem actiona tocmai la acest nivel pentru a preveni aparitia lor.

In ciuda descoperirilor stiintifice si a progreselor medicale din ultimii ani, starea de sanatate a popoarelor lumii continua sa se degradeze, boli noi isi fac aparitia, iar terapiile de ultima-generatie nu ne mai pot salva. In ce directie ne indreptam? Putem spera in miracole?

Bolile apar intai la nivel energetic

In jurul corpului nostru fizic exista niste frecvente foarte clar cuantificabile, care formeaza campul energetic sau aura. „Fiecare organ din corpul nostru are propriul camp energetic. Exista in jur de 12 mii de frecvente in tot corpul uman”, ne-a explicat dr. Mihaela Raisa Dascalu de la clinica de Medicina Integrata Sciencemed din Bucuresti. Atunci cand acest camp este perturbat, apar blocajele energetice, iar cercetatorii au demonstrat ca vorbim deja despre punctul de pornire al bolilor. In acest moment, nu exista nici un simptom in plan fizic, insa sunt create toate premisele instalarii afectiunilor.

Factorii care ne agreseaza organismul, precum poluarea, stresul, contaminarea microbiologica, variatiile extreme de temperatura, radiatiile, alimentatia haotica afecteaza deopotriva campul energetic, dar si structura moleculara a corpului fizic. De asemenea, gandurile negative si supararile reprezinta forme de energie subtila care perturba armonia aurei si determina dezechilibre.

Persistenta indelungata a agresiunilor subtile energetice si/sau a celor organice produce in final bolile in marea lor diversitate. Variatele tipuri de agresiuni amintite se adauga la predispozitia genetica cu care ne nastem si la paternuri energetice alterate innascute. Prin urmare, ne nastem cu anumite zone „slabite” in primul rând energetic, dar si molecular, pe care le mostenim de la ascendenti.

Faptul ca nu semanam deloc unii cu altii duce la aparitia unei diversitati infinite de dezechilibre, unice pentru fiecare individ si determina modalitati de manifestare unice pentru fiecare in parte. In final, apar bolile cu manifestari simptomatice, asa cum le descrie medicina clasica.

Ce inseamna medicina integrata?

De multe ori, abuzam de medicamente care nu mai au nici un efect asupra sanatatii noastre, iar aceasta este dovada faptului ca medicina alopata are anumite limite. Astfel, au inceput sa castige teren alte forme de terapie, cum ar fi medicina alternativa si medicina naturista, s-au facut cercetari aprofundate asupra biorezonantei, homeopatiei, fitoterapiei, acupuncturii, laserterapiei.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”