Ingredientul care elimină toxinele din rinichi. Îl găsești pe toate tarabele

Din când în când elimină toxinele din rinichi, în mod natural, poate fi realizat cu ajutorul ceaiului de pătrunjel.
  • Publicat:
Ingredientul care elimină toxinele din rinichi. Îl găsești pe toate tarabele
Foto: pexels

Rinichii filtrează constant sângele în organism și se asigură că elimină prin urină toate toxinele existente în corp. Atunci când ai un stil de viață nesănătos, aceste toxine se acumulează, iar rinichii încep să funcționeze mai greu. Una dintre cele mai bune metode prin care te poți asigura că funcționează corespunzător este prin menținerea organismului hidratat. Din când în când poți urma câte un program de detoxifiere care, în mod natural, poate fi realizat cu ajutorul ceaiului de pătrunjel.

Pătrunjelul este bogat în vitamina K, vitamina A, vitamina C, acid folic și fier, toate elemente importante pentru sănătatea rinichilor. Consumul de ceai de pătrunjel te ajută să crești producția de urină și să elimini toxinele din organism. De asemenea, ajută la prevenirea absorbției de sare din țesutul rinichilor și previne formarea pietrelor de rinichi.

Ceaiul de pătrunjel elimină toxinele din rinichi

Ingrediente:

  • frunze proaspete de pătrunjel
  • apă
  • 1 linguriță de miere organică
  • sucul de la o lămâie

Mod de preparare:

Spală frunzele de pătrunjel și toacă-le. Lasă apa la fiert la foc mediu, iar când apa începe să fiarbă adaugă frunzele de pătrunjel. Lasă-le timp de 10 minute, apoi ia-le de pe foc și lasă-le să se mai răcească. Adaugă sucul de lămâie și mierea după gust.

Poți bea 1-2 căni pe zi, iar restul conținutului poate fi ținut la frigider până la o săptămână.

Ceaiul de pătrunjel poate induce menstruația și avortul, motiv pentru care femeile însărcinate nu ar trebui să-l consume. De asemenea, nu trebuie consumat dacă iei anumite medicamente sau suferi de boli de rinichi sau alte afecțiuni. Înainte de a începe să bei ceai de pătrunjel întrebă-ți medicul dacă îl poți consuma sau nu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Condimentul salvator pentru pacienții cu diabet
Condimentul salvator pentru pacienții cu diabet
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute