Beneficiile uleiului de cocos. Cinci motive să îl foloseşti

Uleiul de cocos are proprietăţi antifungice, antioxidante, antibacteriene şi antivirale.
  • Publicat:
Beneficiile uleiului de cocos. Cinci motive să îl foloseşti
Beneficiile uleiului de cocos. Cinci motive să îl foloseşti

Uleiul de cocos are proprietăţi antifungice, antioxidante, antibacteriene şi antivirale.

Uleiul de cocos este considerat un aliment, deosebit de nutritiv, care are numeroase întrebuinţări, de la prepararea alimentelor şi până la folosirea lui ca ingredient de bază în produsele dermatocosmetice, pentru îngrijirea părului şi a tenului.

Uleiul de cocos conţine şi acizi graşi derivaţi (betaine, etanolamidă, etoxilaţi, esteri graşi, polisorbaţi graşi, monogliceride şi esteri de polioli), derivaţi ai alcoolilor graşi, vitamina E, vitamina K şi minerale (cel mai important fiind fierul).

Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, ca untul. Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos este compus în cea mai mare parte din nutrienţii existenţi în nuca de cocos.

Vezi AICI efectele uleiului de cocos asupra sănătăţii şi frumuseţii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc