Apa minerală și efectele vindecătoare asupra organismului. 5 beneficii de necontestat

Apa minerală este o resursă excelentă pentru a trata diferite afecțiuni. Iată 5 beneficii de necontestat pe care le are
  • Publicat:
Apa minerală și efectele vindecătoare asupra organismului. 5 beneficii de necontestat
Foto: shutterstock

Apa minerală este o resursă excelentă pentru a trata diferite afecțiuni. Nikolai Popov, SPA manager Aquahouse Health SPA Hotel, ne-a explicat care sunt beneficiile apei minerale și ce boli poate trata.

Mai mult, specialistul ne-a spus că „Apa minerală din stațiunea Sf. Constantin și Elena are o compoziție minerală și un conținut de sare unic (concentrații ridicate de sodiu, calciu, magneziu și bicarbonat), care sunt suficient de mari pentru a aduce efecte pozitive semnificative asupra întregului organism. De aceea, este în conceptul nostru să o promovăm ca factor natural de vindecare și prevenție pentru îmbunătățirea sănătății oaspeților noștri și pentru promovarea utilizării acesteia. Folosim apa minerală în toate piscinele noastre din cadrul hotelului, în tratamentele noastre SPA și avem un robinet cu apă minerală, unde oamenii pot turna liber apă minerală în paharele și sticlele lor și o pot consuma pentru a se bucura de beneficiile sănătoase pe care le oferă”.

Apa minerală: beneficii

Aport de minerale: Apa minerală este o sursă naturală de minerale esențiale, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu și bicarbonat. Aceste minerale joacă roluri cruciale în menținerea sănătății oaselor, funcționarea nervilor, funcționarea musculară și echilibrul electrolitic.

Sănătatea digestivă: Unele dintre mineralele găsite în apa minerală, cum ar fi bicarbonatul, au un efect ușor alcalinizant, care ajută la digestie și reduce simptomele refluxului acid.

Sănătatea cardiovasculară: Mineralele din această apă, în special magneziul și potasiul, contribuie la sănătatea cardiovasculară prin reglarea tensiunii arteriale și susținerea funcționării sănătoase a inimii.

Sănătatea oaselor: Calciul și magneziul, ambele prezente în mod obișnuit în apa minerală, sunt esențiale pentru menținerea oaselor puternice și sănătoase. Mulți oameni în zilele moderne au concentrații scăzute și o admitere scăzută a acestor minerale.

Echilibrul electrolitic: Minerale precum sodiul, potasiul și magneziul sunt electroliți care joacă un rol crucial în menținerea echilibrului fluidelor din corp și susținerea funcției nervilor și mușchilor. Astfel, corpul normalizează retenția și concentrațiile de lichide, îmbunătățind în mod natural funcția și starea rinichilor, sistemului neural periferic, sistemului cardio-vascular și a mușchilor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia