Ecodenta – îngrijire orală neconvenţională (P)

Vestea bună este că există produse de îngrijire orală care promit obţinerea unui zâmbet perfect!
  • Publicat:
Ecodenta – îngrijire orală neconvenţională (P)
FOTO: shutterstock / Ecodenta – îngrijire orală neconvenţională

Le-ai încercat pe toate: pentru albire, smalt sănătos, anti-placă, anti-tartru, împotriva cariilor… dar dacă ar exista o singură gamă de produse pentru îngrijire orală care sa te ajute să ai un zâmbet de superstar? Şi vestea bună este ca există!

Zâmbetul este primul lucru pe care îl observăm la o persoană, iar un zâmbet strălucitor are în spate o rutina de îngrijire corespunzătoare şi produse atent alese. ECODENTA este  o gamă de îngrijire care are la bază combinaţia surprinzătoare dintre natură şi descoperirile ştiinţei moderne. Un mix neaşteptat de soluţii inovatoare şi cele mai curate ingrediente pe care le oferă natura.

Pastele de dinti oferite de brandul Ecodenta sunt fabricate din ingrediente naturale, sănătoase şi ecologice. Pastele nu conţin ingrediente abrazive, peroxid, SLS, aditivi de spumare sau parabeni şi sunt în proporţie de 97% de origine naturală.

Noi îţi sugerăm să alegi şi să le încerci şi îţi promitem că te vei îndrăgosti!

Pasta de dinţi pentru albire cu cărbune şi TeavigoTM este concepută pentru persoanele care caută soluţii inovatoare şi neconvenţionale pentru periajul zilnic. Această pastă de dinţi îndepărtează în mod eficient tartrul şi are un efect de albire puternic şi revigorant. Substanţa inovatoare cunoscută sub numele de TeavigoTM asigură îngrijire dentară completă: protejează împotriva depunerii tartrului, oferă un efect antibacterian blând şi lasă o senzaţie de prospeţime de lungă durată.

Pasta de dinţi cu probiotice, Aloe Vera şi ulei esenţial de lavandă oferă dinţilor tăi protecţia de care au nevoie: reduce placa, ajută la combaterea formării cariilor şi previne formarea tartrului, intăreşte, de asemenea, dinţii şi gingiile. Uleiul esenţial de lavandă revigorant este ideal pentru persoanele sensibile la gustul de mentă.

Pasta de dinţi pentru copii cu aromă de căpşuni şi morcov curăţă perfect dinţii copiilor şi-i menţine albi şi sănătoşi. Aroma de căpşuni nu este uimitoare doar pentru milkshake. Este la fel de minunată pentru pasta de dinţi pentru copii. Mai ales atunci când este amestecată cu extracte de morcov + Kalident. Rezultatul este o formulă inovatoare care îngrijeşte cu adevărat dinţii copiilor. Intăreşte smalţul, scade riscul de deteriorare a dintelui, iar gustul este delicios..

Pasta de dinţi organica pentru dinţi şi gingii sensibile. Sensibilitatea dintilor poate avea o mulţime de cauze: modificări ale temperaturii pe măsură ce mâncăm alimente calde şi reci, acizi din alimente dulci etc. Citratul de potasiu din această pastă de dinţi ajută la crearea unei bariere care protejează dinţii sensibili de efectele exterioare, reducând disconfortul. Pasta de dinti este îmbogăţită cu extract natural de aloe, care are un efect calmant pentru gingiile sensibile, iritate şi sare, care tonifică uşor mucoasa gurii.

Pasta de dinţi împotriva cariilor cu scorţişoară este eficientă împotriva cariilor şi asigură o respiraţie proaspătă, de lungă durată. Un ingredient ştiinţific inovativ, şi anume substanţa activă , TeavigoTM, distruge efectiv bacteriile care cauzează carii, previne placa dentară şi promovează o microfloră orală sănătoasă.

Spuma pentru îngrijire şi albire cu cărbune îţi ofera prospeţime instant. Carbunele de stejar, sărurile şi uleiul esenţial de mentă sunt un amestec unic, ce oferă prospeţime de lungă durată şi protecţie împotriva plăcii dentare. Foloseşte spuma împreuna cu pasta de dinţi pentru albire, pentru a obţine rezultate eficiente şi de durată.

Te aşteptam pe biocart.eu să alegi produsele de îngrijire orală potrivite şi să te bucuri de un zâmbet sănătos şi strălucitor în fiecare zi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân