Cadouri pentru sănătatea familiei tale

De sărbători, alege pentru cei dragi un cadou care să aibă grijă de sănătatea lor. Îţi propunem periuţele electrice, ediţii limitate, de la Oral-B: pentru doamne şi domnişoare –periuţa electrică roz (Professional Care 1000), iar pentru domni, periuţa electrică neagră (Professional Care Black 7000).
  • Publicat:
Cadouri pentru sănătatea familiei tale

De sărbători, alege pentru cei dragi un cadou care să aibă grijă de sănătatea lor. Îţi propunem periuţele electrice, ediţii limitate, de la Oral-B: pentru doamne şi domnişoare – periuţa electrică roz (Professional Care 1000), iar pentru domni, periuţa electrică neagră (Professional Care Black 7000).

Prima dintre ele are un singur program, asigurând o curăţare profundă, inclusiv în spaţiile interdentare. În plus, timerul aminteşte de un periaj egal. Periuţa asigură 40.000 pulsatii şi 8.800 oscilaţii pe minut, înlăturând până la 97% din placa bacteriană şi ajutând la prevenirea gingivitei.

Cea de-a doua este un adevărat gadget şi cu siguranţă va atrage atenţia. Aceasta are 7 funcţii independente şi până la 800 de mişcări pe secundă pentru o igienă orală totală.  Tehnologia de detectare a presiunii te atenţionează dacă apeşi prea tare şi scade automat scade şi oscilaţiile capătului de periaj. În plus, sistemul SmartGuide wireless afişează informaţii în timp real despre timpul de periaj, ariile de curăţare şi modul de periaj folosit. Şi nu în ultimul rând, această periuţă îndepărtează cu până la 100% placă bacteriană decât periajul manual.

Mihai Dobrovolschi şi Adela Popescu le-au încercat şi au fost foarte încântaţi de rezultate şi sunt convinşi că nu se vor mai întoarce la variantele manuale. 

Atunci când a început proiectul, Mihai şi-a amintit că în urmă cu ceva vreme a mai avut o periuţă electrică, dar îl deranja faptul că bateria ţinea prea puţin şi nu era obişnuit cu timing-ul.

“Acum acumulatorul mă ţine cam o săptămână, iar încărcatul e extrem de simplu, pe bază de inductie. Pur şi simplu o aşezi într-un suport şi când vii acasă de la serviciu dă din perie de fericire. Indicatorul bateriei e ca acul de la maşina lui Seinfeld: când indică zero mai merge o oră-două, aşa că nu rămâi niciodată fără juice.

Marele câştig vine din rezolvarea celei de-a doua probleme de-ale mele. Acum periuta vine cu un display fără probleme de umezeală, conectat prin wi-fi, pe care eu unul l-am lipit de faianţă. Un omuleţ simpatic îţi arată exact care parte a danturii trebuie periată şi cât. Între cadrane are loc şi o mică pauză de vibraţii, cât să ştii să te speli corect pe dinţi cu ochii închişi.

Cum aţi aflat probabil deja din superbele reclame cu mine, periuţa vibrează cu peste 40 de mii de pulsaţii pe minut, lucru pe care manual nu ai reuşi să îl faci nici dacă ţi-ar fi foarte foarte frig. Ca să nu fie prea mult pentru smalţ, periuţa încetineşte şi, respectiv, se opreşte dacă forţa de apăsare este prea mare. Gingiile sunt safe, dinţii la fel. Ca bonus pentru începutul zilei, de care eu unul am mare nevoie, faţa zâmbăreaţă se aprinde dacă te speli mai mult decât necesar. Simt eu, aşa, că am făcut ceva bine şi sunt mângâiat pe cap.

O singură periuţă electrică ajunge mai multor persoane, fiecare trebuie să schimbe doar capul cu perie, nişte inele colorate având grijă să nu apară încurcături între posesori. Una peste alta, concluzia e fericită. O folosesc de câteva luni bune şi primul semnal pozitiv este că (scuzaţi detaliile prea sincere), deşi îmi venise de mult rândul la detartraj, abia dacă am un milimetru de tartru la frontalii inferiori, cei mai prolifici. Care poate era chiar mai mare înainte să primesc minunea electrică. Aşa că am toate motivele sa nu mă întorc vreodată la una manuală, câtă vreme există curent electric pe pământ.”

La următoarea vizită la stomatolog, vei constata cu plăcere reducerea plăcii bacteriene şi a problemelor gingivale. Dinţii tăi vor fi mai curaţi şi vei simţi senzaţia de periaj profesional chiar la tine acasă. Cu siguranţă va fi un cadou apreciat şi folosit cu drag.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân