Adela Popescu şi Mihai Dobrovolschi au fost încântaţi de periuţa electrică Oral-B Triumph

Atunci când vine vorba despre igiena dentară, tehnologia îşi pune amprenta. Iar asta o poate dovedi noul gadget în materie de periuţe electrice – periuţa Oral-B Triumph 5000 cu SmartGuide. Experimentează şi tu o curăţare revoluţionară în 2 minute, iar asta te va face să nu te mai întorci niciodată la periuţa manuală!
  • Publicat:
Adela Popescu şi Mihai Dobrovolschi au fost încântaţi de periuţa electrică Oral-B Triumph

Atunci când vine vorba despre igiena dentară, tehnologia îşi pune amprenta. Iar asta o poate dovedi noul gadget în materie de periuţe electrice – periuţa Oral-B Triumph 5000 cu SmartGuide.

Experimentează şi tu o curăţare revoluţionară în 2 minute, iar asta te va face să nu te mai întorci niciodată la periuţa manuală!

Adela Popescu şi Mihai Dobrovolschi au testat-o! Adela fost încântată de senzaţia de curăţare, ca după un periaj profesional, iar Dobro a fost cucerit de funcţiile acestui super gadget.

Îndrăgostit de radio şi atras de gadgeturi, Mihai Dobrovolschi nu a putu rezista acestui produs. “Tehnologia din spatele unui produs ma fascinează. Atunci când vine vorba despre igiena orală Oral-B® Triumph® 5000 este o soluţie high-tech pentru o curăţare eficientă în 2 minute. Nu mă voi mai întoarce niciodată la o periuţă de dinţi manuală”, spune acesta.

“Viaţa mea se împarte acum între concerte sau filmari şi da, zâmbetul este important. 2 minute de curăţare revoluţionară a dinţilor cu Oral-B® Triumph® 5000, si pot să spun un singur lucru – nu m-aş mai întoarce niciodată la o periuţă manuală”, spune Adela.

 

Iată câteva motive care te vor face să o îndrăgeşti:

– are la bază tehnologia de curăţare 3D (foloseşte pulsaţiile, oscilatiile şi rotaţiile pentru a curăţa fiecare dinte în parte oferind o senzaţie de curăţare profesională);
– are senzor pentru controlul presiunii pentru a preveni periajul agresiv şi rănirea gingiilor, mod de curăţare profundă (ajută la un periaj cu până la 50% mai lung, pentru o curăţare completă;
– are un mod pentru albire;
– si un mod pentru dinţi sensibili;
– masează delicat gingiile.

Dacă te-am convins, înscrie-te şi tu la concurs!
– La cumpărarea unei periuţe electrice de pe eMAG, primeşti un cod de concurs, introduci aici codul de concurs şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru 3 excursii în oraşe europene ale inovaţiei;

– Dacă nu te-ai decis să o cumperi, poţi fi unul dintre cei care încearcă gratuit periuţa electrică Oral-B, iar tot ce trebuie să faci este să te înscrii la concurs, astfel participi şi tu la tragerea la sorti pentru un Oral-B Triumph 5000 pe săptămână.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân