5 situaţii medicale de urgenţă în care te poate ajuta un credit rapid

Sănătatea, bunul cel mai de preţ al fiecăruia, merită orice investiţie de timp şi efort. Renunţarea la diverse obiceiuri nocive, nutriţia adecvată, controalele medicale periodice, mişcarea sunt lucruri benefice pentru prevenţia afecţiunilor grave, însă uneori, până şi respectând toate regulile de mai sus, putem avea surprize.
  • Publicat:
5 situaţii medicale de urgenţă în care te poate ajuta un credit rapid

Sănătatea, bunul cel mai de preţ al fiecăruia, merită orice investiţie de timp şi efort. Renunţarea la diverse obiceiuri nocive, nutriţia adecvată, controalele medicale periodice, mişcarea sunt lucruri benefice pentru prevenţia afecţiunilor grave, însă uneori, până şi respectând toate regulile de mai sus, putem avea surprize.

Trăim într-o perioadă în care stresul şi accidentele sunt frecvente, bolile cronice pot fi depistate la o analiză de rutină, iar o pregătire mentală adecvată pentru a întâmpina astfel de cazuri ar trebui să ia în calcul şi partea financiară. Nimic nu ne linişteşte mai bine decât ideea că avem toate armele necesare pentru a lupta cu o problemă de sănătate. Iar tonusul moral este esenţial într-un management al situaţiei în care e posibil să ne aflăm la un moment dat.

În cazurile neprevăzute precum accident sau un diagnostic neaşteptat, măsurile rapide sunt, de asemenea, extrem de importante pentru salvarea vieţii sau un tratament eficient, care să ajute la refacerea totală. Dar fiecare intervenţie medicală ori pauză de la muncă vine cu un cost.

Chiar dacă ai asigurare medicală, poate preferi să te tratezi în clinici private. Dar şi dacă beneficiezi de intervenţii medicale gratuite, consecinţele unei operaţii se pot întinde în alte sfere, afectând finanţele personale în moduri neprevăzute. Fie că este vorba de bunuri necesare pentru a sta în spital, de achiziţii ulterioare de medicamente, de accesorii necesare pentru îngrijirea în perioada de convalescenţă, nu toţi au norocul unei familii prospere financiar care să-i susţină necondiţionat. Puţini ştiu că există soluţia salvatoare a unui credit rapid la o bancă şi pe care îl poate face şi partenerul. În astfel de situaţii, banii se pot acorda de urgenţă, în doar cateva ore sau chiar mai repede. (Vezi detalii aici: creditul rapid de la CEC Bank.)

Deşi sunt numeroase situaţiile în care poţi avea nevoie de bani pentru un tratament sau o intervenţie medicală, iată cinci situaţii majore în care te-ai putea gândi la un credit rapid, salvator.

1. Afecţiuni stomatologice

Necesitatea unei lucrări dentare mai ample nu apare peste noapte, dar multe persoane, chiar dacă deja merg la stomatolog, se poate să fi apelat mai mult la soluţii ieftine, ceea ce i-a adus în situaţia de a avea dintr-o dată nevoie de intervenţii capitale la nivelul danturii.

În stomatologie, cu cât mai rezistentă vrei să fie o lucrare, alegi materiale de mai mare calitate, iar prin urmare cu atât mai mulţi bani va trebui să investeşti. De exemplu, în locul unei punţi dentare, mai recomandate, cu durată mare şi efecte negative minime sunt implanturile dentare – dar acestea sunt mai costisitoare. De asemenea, paradontoza poate cere o serie de intervenţii, extracţii, lucrări, proteze. Şi dacă ai neglijat mult timp dantura în detrimentul altor situaţii de viaţă, poate este momentul să te gândeşti că de la dantura neîngrijită pornesc şi afecţiunile cardiace. Nu mai vorbim de intervenţiile estetice şi nevoia ta de a te ocupa, în sfârşit, de tine. Cum ar fi să ai zâmbetul care să te facă plăcut în ochii tuturor? O investiţie care se va dovedi inspirată pentru propria stare mentală şi chiar pentru reuşita sentimentală sau socială porneşte, în majoritatea cazurilor, de la o dantură îngrijită.

2. Probleme dermatologice

O serie de afecţiuni dermatologice sunt tratate în clinici private. Pielea este un bun indicator al stării generale de sănătate, iar orice intervenţie pe acest plan, fie că este legată de sănătate, fie că este legată de estetică, este condiţionată de un buget care trebuie achitat dintr-o dată. Şi în acest caz, creditul este o soluţie salvatoare, care îţi va permite să stabileşti chiar tu tranşele de returnare a banilor, chiar dacă nu poţi face asta direct cu o clinică.

3. Aflarea unui diagnostic care necesită un tratament costisitor

De la cele mai simple afecţiuni (o infecţie), până la cele mai grave (diabet, anumite forme de cancer) tratamentele pot fi salvatoare sau, în cazurile grave, pot prelungi viaţa pentru zeci de ani. Deşi banii par ultima problemă în astfel de situaţii, de fapt ei reprezintă prima problemă a multora. Diabetul insulinodependent, de pildă, cere o investiţie iniţială în schimbarea stilului de viaţă şi, cu toate că mare parte dintre cele necesare sunt decontate sau compensate, confortul cu care vine o sumă consistentă ajută orice pacient să îşi îndepărteze grijile financiare pentru a se concentra pe sine.

4. Defecte cardiace minore

Acestea pot fi tratate conservator, fără operaţie (de exemplu, defectul septal interatrial) şi apar adesea la naştere, fiind defecte congenitale. Opt din o mie de copii pot fi afectaţi de un defect congenital. Tipul de recuperare şi tratament poate varia, dar pentru o serie de tratamente care vor fi făcute acasă, necesitatea unui buget iniţial se poate dovedi foarte importantă. Majoritatea bolilor cardiace din această sferă sunt simple şi minore. Dar este necesar ca atât copilul, cât şi părintele să aibă acces în întregime la informaţii despre boală, tratament şi posibilitatea unei vieţi normale.

5. Amputarea unui membru inferior sau superior

O situaţie gravă şi prin implicaţiile psihologice, şi prin cele fizice, o amputare este urmată de schimbarea radicală a stilului de viaţă: cărucior cu rotile sau o proteză, un pat special ori chiar anumite ajustări în locuinţă sau pe scara blocului / în curtea casei, care să permită accesul în şi din locuinţă, pot necesita foarte multe investiţii, pe care nu oricine şi le permite dintr-o dată şi care nu sunt acoperite de alt gen de credite. Cu toate acestea, o reamenajare a spaţiului sau investiţiile în noul stil de viaţă asigură pacientului un confort şi o intregrare absolut normală în societate şi familie.

Soluţia ideală în situaţii neprevăzute

Un credit pentru acoperirea situaţiilor neprevăzute care ţin de sănătate şi are marele avantaj că se obţine repede este creditul rapid de la CEC Bank. Menţionăm aici doar două avantaje majore: viteza de acordare a creditului şi dobânda avantajoasă.

De exemplu, dacă contractezi un credit cu dobândă variabilă în valoare de 18.200 lei pe o perioadă de 51 de luni, plăteşti la final 22.983,18 cu o rată lunară de 450.66 lei. Sau, dacă alegi dobânda fixă, pentru aceeaşi sumă şi perioadă, plăteşti la final 23.389,75 cu o rată lunară de 458.63 lei.

Rapiditatea cu care se oferă acest gen de credite este de 30 de minute pentru clienţii care au deja cont deschis aici. În ce priveşte partea financiară, avantajele creditului rapid de la CEC Bank includ: o perioadă de creditare de până la zece ani, lipsa avansului, o documentaţie simplificată, posibilitatea de rescadenţare / reeşalonare a creditului. De asemenea, la calculul venitului net se pot lua în calcul toate veniturile permanente pe toată perioada de creditare ale familiei. Un punct foarte bun este şi vârsta la data stabilită pentru rambursarea integrală a creditului de acest gen: maximum 70 ani, inclusiv. (Mai multe detalii găseşti aici)

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”