O reţetă delicioasă de dulceaţă de cireşe galbene dietetică - la 4 kg de cireşe s-au folosit 800 g de zahăr brun de tip muscavado, uşor de preparat...
citește mai departe Exclusiv OnlineCum să faci cel mai delicios şi mai sănătos gem de căpşuni, o reţetă simplă şi potrivită pentru toate gusturile.
citește mai departe Exclusiv OnlineMulţi dintre noi preferăm ca la o masă copioasă să avem o combinaţie de murături, în loc de un singur fel.
citește mai departe Exclusiv OnlineChef Paul Siserman dezvăluie pentru CSID cele mai bune reţete pentru fructele şi legumele murate.
citește mai departe Exclusiv OnlineDacă vrei să prepari acasă această dulceaţă rafinată, iată care sunt ingredientele de care ai nevoie şi metoda simplă de preparare!
citește mai departe Exclusiv OnlinePentru cei care îşi doresc un sos dulce-iute (cu accent pe iute!), dar nu vor şi nu găsesc în comerţ o astfel de variantă, o dulceaţă de ardei...
citește mai departe Exclusiv OnlineO reţetă de Jeremy Pang, School of Wok - Covent Garden
citește mai departe Exclusiv OnlineIngrediente: 2 kg pere, 2 litri de apă, zeama de la o jumătate de lămâie, 500 gr zahăr, un plic zahăr cu pectină (opţional), un baton de vanilie.
citește mai departe Articol din revistăIngrediente: 1,5 kg prune, 1,5 kg mere, 2 kg zahăr, 625 ml apă, o jumătate de cană de suc de lămâie, o linguriţă cu scorţişoară
citește mai departe Articol din revistăIngrediente: 2 kg boabe struguri, 1 kg zahăr, sucul de la o lămâie, jumătate de baton de vanilie, 3-4 pahare de apă.
citește mai departe Articol din revistăIngrediente: 8 căni de dovleac (miez) tăiat cuburi 6 căni de zahăr 2 portocale curăţate de coajă, tăiat în felii subţiri Jumătate de lămâie...
citește mai departe Exclusiv OnlineIngrediente: 6 mere, 2 litri de apă, un kilogram de smochine, 3 steluţe de anason, o linguriţă de scorţişoară, 2 kg zahăr.
citește mai departe Exclusiv OnlineIngrediente: Pentru un butoi de 60 litri aveti nevoie de: aproximativ 14 verze potrivite (cam 30 kg), 30 litri apa, 30 linguri sare mare, 1 legatura marar...
citește mai departe Exclusiv OnlineIngrediente: 4-5 kg castraveţi mici, 2 cepe, 2 morcovi, 0,5 l oţet, 2 l apă, 6-7 linguri rase zahăr, 1 plic conservant dulce-acrişor Mod de preparare:...
citește mai departe Exclusiv OnlineIngrediente: 5 kg ardei grasi, 5 buc varza alba, 8 buc morcovi, 5 linguri de otet, 1 leg frunza de telina, 2 linguri de sare, 5 g piper macinat Mod de...
citește mai departe Exclusiv OnlineÎn luna octombrie este perioada optimă pentru a pune la murat gogonele. Gustul lor sărat, astringent şi chiar uşor picant (în funcţie de condimentele...
citește mai departe Exclusiv OnlineCitarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.