Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce IV

Exista mai multe tipuri de sex. Tu pe care-l preferi?
  • Publicat:
Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce IV
Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce IV

Si daca nu ati ajuns la un consens dupa atatea tipuri de sex, poate tie iti place cel confortabil, lui cel nebun, tie cel de vacanta, lui cel de intretinere si tot asa… Ar fi cazul sa probati sexul de impacare si apoi sa mai faceti o incercare inainte de somn. Trage linie si vezi ce tipuri ai vrea sa incerci mai des. Dar pe el l-ai intrebat?

Sexul dinainte de somn

Stim cu toate ca ceea ce conteaza este calatoria pe care o faci prin viata si nu destinatia. In sex, asta inseamna ca nu fiecare act sexual ar trebuie sa se concentreze pe obtinerea orgasmului. In unele nopti, initiezi o partida de sex si ai vrea sa continui, dar, somnul pare mult prea ademenitor. Si atunci se termina lucrurile.

Din fericire, expertii spun ca si acest tip de sex este bun. Chiar si numai sa recunosti ca iti doresti partenerul este important, indiferent daca mergi pana la capat sau nu.

Sexul de impacare

Da, vorbim despre lumea salbatica si intensa a sexului de impacare, cand intr-un minut izbucnesti de furie, iar in celalalt te tavalesti pe covor intr-o partida de sex pasional. Sexul de impacare functioneaza din cauza ca dupa o cearta, esti dura, expusa si vulnerabila – conditiile perfecte pentru o unire fizica si sufleteasca perfecta. In multe feluri, sexul de impacare restabileste un nivel de apropiere.

Unele persoane provoaca o cearta doar de dragul de a se impaca. Alte cupluri ignora adevarata lor problema si fac sex, in schimb. Daca va iubiti numai atunci cand sunteti certati, poate ar trebui sa luati o pauza de la impacari si sa infruntati problemele mai intai imbracati.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”