Ulei de Levantica – macerat (capsule moi)

Prezentare

Ambalaje cu 40 capsule ce contin 500 mg extract uleios (macerat) de levantica; materia prima activa (uleiul gras) – este obtinuta printr-o tehnologie de presare la rece

Indicatii

Recomandari: asigura aportul de substante bioactive necesar in dieta pentru ameliorarea tulburarilor minore de somn, in combaterea efectelor nocive ale stresului, in astenie psihica, nervozitate, anxietate; benefic ca reconfortant, calmant si revigorant.

Contraindicatii: nu sunt semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.

Precautii: in sarcina si perioada de alaptare.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Actiuni

Supliment nutritional care actioneaza ca reconfortant, calmant si revigorant dupa starile de astenie psihica si iritabilitate. Da o senzatie de relaxare profunda, de liniste interioara, de calm.

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi dupa mese.Copii (peste 5 ani): cate o capsula de 3 ori pe zi.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex