SIC-Fruct – Ceai instant din suc de fructe de zmeura

Prezentare

Cutie plianta continand 25 plicuri (1 plic x 4g).

Principii active

Un plic contine 4g granula de ceai instant preparat din suc de fructe de zmeur.

Indicatii

Gastrite cronice hiperacide, ulcer gastric, constipatie cronica, colite cronice, oboseala generala, surmenaj, dureri reumatismale, litiaze urinare si biliare, stari febrile (guturai, gripa), diabet, guta, anemii feriprive, carente in aportul alimentar al unor vitamine si microelemente, ca supliment nutritiv si adjuvant in afectiuni hepato-biliare.

Actiuni

Fructele de zmeur sunt bogate in zaharuri, acizi organici, pectine, protide, vitamine (A, C, B1, B2), saruri minerale (potasiu, calciu, fosfor, magneziu, mangan, sodiu, zinc, cupru). Acest continut confera ceaiului SicFruct o actiune tonica generala, depurativa, de stimulare a mecanismelor de eliminare a toxinelor din organism, diuretica, laxativa, sudorifica, febrifuga, antiinflamatorie, remineralizanta, si vitaminizanta, de reglare a functiilor hepatice si stimulare a digestiei.

Administrare

Produsul se prepara prin dizolvarea unui plic de 4 g în 50 ml apa fierbinte sau calda.
Se pot consuma 2-4 plicuri pe zi. Se administreaza în cure prelungite.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism