Macese (Ceai)

Denumire științifică: Rosa canina L.
Producător: Fares

Contribuie la intarirea organismului si sustine sistemul imunitar.

Fructele de măceşe sunt renumite pentru conţinutul ridicat în vitamina C naturală: minim 200 mg %.

Ingrediente: fructele arbustului Rosa canina L., fam. Rosaceae, care sunt bogate în vitamina C; mai conţin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide.

Efect
Tonic-vitaminizant, vasoprotector, hepatoprotector, diuretic, antioxidant.

Întrebuinţari principale
Avitaminoză, inapetenţă, sursă de vitamina C

Alte întrebuinţari
Prevenirea răcelii şi gripei; oboseală; convalescenţă; tulburări de circulaţie periferică; litiază renală; sechele de hepatită.

Contraindicaţii
La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare
Se prepară infuzie din 1 linguriţă la o cană cu apă clocotită.

Întebuinţare
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.

Prezentare: cutie a 50 g

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică