DETOXICOLON (Pulbere)

Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea  intestinală. Formula sa originală concentrată se bazează pe acţiunea sinergică a 15 plante medicinale, completată eficient de mineralul Zeolit.

Modul de acţiune.

La scurt timp după ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium şi in îşi măresc volumul, absorbind simultan toxinele din tractul digestiv. Bolul format determină un efect blând şi eficient de curăţare mecanică a pereţilor intestinali. Formula complexă de plante realizează fluidificarea şi eliminarea depunerilor aderente de pe pereţii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lentă pentru întregul organism. Acest efect este potenţat de prezenţa zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice.

Datorită conţinutului mare de fibre vegetale solubile şi insolubile, tranzitul intestinal se normalizează încă din primele zile de administrare a preparatului.

Efecte conexe cu detoxifierea.

Datorită proceselor de purificare intensă pe care le produce, utilizarea DetoxiColon-ului este totodată o metodă de ameliorare a problemelor care apar în societatea modernă:  stres, oboseală cronică, tulburări de natură psiho-emoţională, căderea părului, mirosuri corporale neplăcute.

Actiuni

La scurt timp dupa ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium si in îsi maresc volumul, absorbind simultan toxinele din traiectul digestiv. Bolul format determina un efect blând si eficient de curatare mecanica a peretilor intestinali.

Formula complexa de plante ajuta la combaterea majoritii tulburarilor intestinale, având totodata efecte de fluidificare si eliminare a depunerilor aderente de pe peretii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lenta pentru întregul organism. Acest efect este potentat de prezenta Zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. Datorit continutului mare de fibre vegetale solubile si insolubile, tranzitul intestinal se normalizeaza înca din primele zile de administrare a preparatului.

Efecte directe ale curei. Actionând direct asupra intestinelor, Detoxicolon se foloseste ca adjuvant în: constipatie, diaree, enterocolite, colite de fermentatie, colite de putrefactie, hemoroizi, fisuri anale, indigestie, meteorism (balonare), diskinezie biliara, parazitoze intestinale, gastrita, reflux gastroesofagian, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, diabet zaharat de tip II, obezitate si în curele de slabire. Fibrele alimentare din compozitia Detoxicolon, consumate sistematic, pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon.

Efecte conexe cu detoxifierea. Datorita deblocarii pe care o determina în functionarea colonului (cale principala de eliminare a toxinelor din corp), utilizarea Detoxicolon-ului este totodata o metoda de prevenire si/sau ameliorare a unor tulburari cronice ale societiati civilizate: stres, oboseala cronica, tulburari de natura psiho-emotionala (stari depresive, anxietate), afectiuni reumatismale, dureri articulare, psoriazis, afectiuni ale pielii, caderea parului, mirosuri corporale neplacute si afectiuni hepatice. Pentru ca Detoxicolon absoarbe si elimina toxinele de la nivel intestinal, este recomandat ca adjuvant în afectiuni tumorale benigne si maligne.

Contribuie la

– accelerarea tranzitului intestinal,

– curăţarea mecanică a pereţilor intestinali şi eliminarea depunerilor aderente de la nivelul colonului (placa de mucoid reprezentând o sursă de intoxicare lentă pentru întregul organism),

– eliminarea toxinelor din intestin,

– eliminarea florei de putrefacţie şi de fermentaţie din intestin,

– reducerea absorbţiei glucidelor, colesterolului şi trigliceridelor din intestin,

– reducerea poftei de mâncare şi instalarea stării de saţietate, putând fi administrat ca adjuvant în curele de slăbire.

Precautii

Produsul scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora înaintea ingerarii produsului Detoxicolon.

Reactii adverse: Produsul este în general bine tolerat, rareori putând aparea tulburari gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipatie, diaree), fotosensibilitate si alergii cutanate. Daca apar, totusi, astfel de reactii neplacute, se reduce doza administrata pâna la disparitia simptomelor.

Contraindicatii

Ocluzie intestinală, dificultăţi de înghiţire, intervenţii chirurgicale pe intestin (sub 1 an), afecţiuni inflamatorii grave ale intestinului (colită ulceroasă, boala Crohn, rectocolită hemoragică, apendicită acută), colon iritabil, sarcină, alăptare, histerectomie (sub 1 an), copii sub 12 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Deoarece produsul conţine plante estrogenice, este contraindicat în afecţiunile în care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, chisturi ovariene, tumori benigne şi maligne, mamare sau genitale).

Forma de prezentare: 240g

Administrare:

Adulţi: 2-6 linguriţe pe zi (8-24 grame). Administrarea  începe cu 2 linguriţe de preparat pe zi, în   primele 3 zile ale curei. Se creşte doza apoi gradat, cu câte o linguriţă pe zi, până se ajunge la maxim  6 linguriţe pe zi. În cazul persoanelor cu constituţie robustă şi greutate corporală mare (peste 90 kg), se poate creşte doza până la maxim 8 linguriţe (32 de grame) de preparat pe zi (dacă după prima săptămână de cură nu apar 2-3 scaune pe zi).

Copii şi tineri între 12 şi 18 ani: 1-3 linguriţe pe zi (4-12 grame).

Cantitatea recomandată  se amestecă cu 250 ml (o cană) de apă, suc de fructe sau iaurt şi se consumă imediat. Este foarte important ca, imediat după fiecare administrare, să se consume încă minim 250 ml (o cană) de apă. Doza recomandată se poate consuma integral dimineaţa (cu minim 30 de minute înaintea mesei), sau se poate împărţi pe parcursul zilei în două prize: dimineaţa, pe stomacul gol, cu 30 minute înaintea mesei şi seara, la 2 ore după masă.

Pentru dozarea preparatului se va utiliza linguriţa din interiorul flaconului (1 linguriţă =aproximativ 4g de produs).

Durata unei cure cu DetoxiColon este de 3 săptămâni (21 de zile). Pentru obţinerea unor efecte stabile în timp este importantă reluarea acesteia de 2-4 ori pe an (la schimbarea anotimpurilor).

În cazul problemelor intestinale persistente, precum şi atunci când se doreşte o foarte bună detoxifiere corporală, se vor realiza 2-3 cure succesive, cu o pauză de 10 zile între ele. În intervalul de 10 zile dintre două cure succesive cu Detoxicolon, se recomandă administrarea  produsului  Spirulină şi Ganoderma (câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei). Datorită aportului de minerale şi vitamine, conţinutului ridicat de clorofilă, efectelor de creştere a oxigenării celulare şi de stimulare a imunităţii, comprimatele pe bază de Spirulină şi Ganoderma continuă procesele de detoxifiere, regenerează organismul şi ajută la refacerea florei intestinale.

În cazul curelor de slăbire produsul se administrează în două prize, dimineaţa şi seara.  Prin procesul de hidratare a fibrelor din compoziţia sa, Detoxicolon îşi măreşte volumul în stomac, generând senzaţia de saţietate. Pentru creşterea eficienţei, în curele de slăbire, se recomandă ca după ora 18 să se evite consumul de alimente. Respectarea indicaţiilor generale de dietă menţionate mai jos se poate dovedi un ajutor important pentru o slăbire rapidă realizată pe o bază sănătoasă şi echilibrată, fără a supune organismul la suprasolicitări.

Recomandări de dietă: În cazul în care se doreşte să se obţină o eficienţă maximă cu produsul Detoxicolon, se recomandă ca, pe întreaga perioadă a curelor, regimul alimentar să fie bazat în proporţie de cca. 80% pe consumul de legume, fructe, cereale integrale, seminţe oleaginoase (nuci, alune, migdale, fistic, caju etc.) şi uleiuri vegetale naturale obţinute prin presare la rece. În plus, se recomandă evitarea consumului de: zahăr, dulciuri rafinate, băuturi carbogazoase, carne, prăjeli şi grăsimi de origine animală, alcool, cafea şi ceai negru.

Ingrediente:

in (Linum usitatissimum) – seminţe (37%); psyllium (Plantago ovata) – seminţe (36%); zeolit – tuf zeolitic mineralizat cu 83,3% zeolit (4,5%); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) – rădăcini (3%); anason (Pimpinella anisum) – fructe (2%); anghinare (Cynara scolymus) – frunze (2%); chimen (Carum carvi) – seminţe (2%); coriandru (Coriandrum sativum) – fructe (2%); cruşin (Rhamnus frangula) – scoarţă (2%); fenicul (Foeniculum vulgare) – fructe (2%); rozmarin (Rosmarinus officinalis) – părţi aeriene (2%); senna (Cassia angustifolia) – părţi aeriene (2%); afin (Vaccinium myrtillus) – fructe (1%); ghimbir (Zingiber officinale) – rizomi (1%); merişor (Vaccinium vitis-idaea) – extract hidroalcoolic 25% din fructe (1%); aloe (Aloe vera) – extract hidroalcoolic 20:1 din părţi aeriene (0,5%).

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
E bine sau nu să luăm hormoni la menopauză?