Ceai de Dud

Prezentare

Produsul contine pulbere obtinuta din frunze de dud tinere, fara codita (Mori Folium).

Principii active

Frunzele contin fitosterol-glicozide, taninuri, acid aspartic, acid folic, acizi organici, saruri organice de calciu si saruri minerale; datorita acestui continut bogat in principii bioactive, ceaiul de dud are actiune astringent-antiseptica, usor hipoglicemianta, remineralizanta si usor diuretica.

Indicatii

Ceaiul din frunze de dud este cunoscut ca un remediu bland al diabetului; este un supliment alimentar dietetic recomandat ca adjuvant in diabetul noninsulino-dependent, in afectiuni digestive (enterite acute ca astringent-antiseptic) si hepatice.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza zilnica recomandata !
A se citi recomandarile inainte de utilizare !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana copiilor mici !

Administrare

Ceaiul de dud se prepara prin infuzarea a 1 – 2 plicuri x 1,0 g timp de 5 – 10 minute in 250 ml apa fierbinte.
Se consuma sub forma de infuzie neindulcita, calda sau rece, de 2-3 ori pe zi, pana la 1 – 2 litri sau ori de cate ori este nevoie.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica