Anti dulce Comprimate

Ajuta  controlul apetitului.

Suprima senzatia gustativa de dulce.

Ingrediente:
Frunze de Gymnema sylvestre 70 mg, extract de Hoodia gordonii 30 mg, ulei esential de portocale (Aurantii aetheroleum) 8 mg, ulei esential de lamaie (Citri aetheroleum) 7 mg, ulei esential de scortisoara (Cinnamomi aetheroleum) 1 mg, ulei esential de menta (Menthae aetheroleum) 1 mg, fructoza, celuloza microcristalina, talc, aerosil, stearat de magneziu.

Efect:
Suprima senzatia gustativa de dulce

Reduce apetitul

Gymnema sylvestre este o planta reglatoare a metabolismului glucidelor. Are în compozitie o polipeptida (gurmarin) cu structura chimica asemanatoare cu a glucozei si astfel se leaga de receptorii gustativi pentru dulce de la nivelul limbii, blocându-i. Rezultatul este disparitia senzatiei gustative de dulce. Prin acelasi mecanism împiedica absorbtia intestinala, în proportie de aproximativ 50%, a glucidelor ingerate.

Hoodia gordonii actioneaza la nivelul centrului satietatii din hipotalamus, eliberând un compus chimic similar cu glucoza, dar de 100 de ori mai puternic decât aceasta, care inhiba senzatia de foame.

Contraindicatii:
Copii sub 14 ani.

Sarcina si alaptare:
Nu este indicat femeilor însarcinate si mamelor care alapteaza.

Efecte secundare si interactiuni
La dozele recomandate nu se cunosc.

Intrebuintare:
1 comprimat supt încet de 3 ori pe zi, înainte de masa.

Durata unei cure este de 2-3 luni.

Prezentare: 90 comprimate a 600 mg

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă