Rețetă de wrap cu ouă și cârnați, o variantă delicioasă la micul dejun

O variantă delicioasă de rețetă de wrap cu ouă și cârnați, care poate fi luată chiar și la pachet. Poftă bună!
  • Publicat:
Rețetă de wrap cu ouă și cârnați, o variantă delicioasă la micul dejun
Foto: shutterstock / Rețetă de wrap cu ouă și cârnați, o variantă delicioasă la micul dejun

Dacă ești în căutarea unei rețete rapide și ușor de preparat la micul dejun, ouăle și cârnații sunt o alegere excelentă. O variantă delicioasă care incorporează cele două ingrediente este o rețetă de wrap cu ouă și cârnați, care poate fi luată chiar și la pachet. Pentru această rețetă îți recomandăm Cârnații Minunați de Grătar Matache Măcelaru’, datorită ingredientelor de calitate pe care le conțin.

Deși este o rețetă banală, cel mai bun lucru este că poți folosi toate ingredientele favorite care să o completeze. De exemplu, poți folosi salată verde, felii de roșii sau chiar legume care să ofere nu doar textură, ci și savoare preparatului.

Rețetă de wrap cu ouă și cârnați

Ingrediente:

Mod de preparare

Pune o tigaie la încins, la foc mediu și adaugă untul și cârnații. Lasă-i să se gătească timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până prind o culoare rumenă. Ia cârnații de pe foc și lasă-i deoparte.

Amestecă ouăle și adaugă sarea și piperul. Pune cele două felii de brânză cheddar în tigaie, adaugă ouăle bătute deasupra și lasă-le la gătit timp de 1-2 minute. Odată ce ouăle sunt făcute, pune tortilla deasupra și întoarce ingredientele astfel încât tortilla să fie dedesubt. Adaugă cârnații peste, frunzele de salată și feliile de roșii, apoi fă-o pe jumătate, ca pe un sandwich. Poți adăuga și sosurile preferate dacă dorești. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân