Rețetă de omletă cu cârnați și ierburi italienești

Ca să te bucuri de un mic dejun bogat în proteine venim către tine cu o rețetă delicioasă și foarte rapidă: omletă cu cârnați și ierburi italienești.
  • Publicat:
Rețetă de omletă cu cârnați și ierburi italienești
Foto: shutterstock / Rețetă de omletă cu cârnați și ierburi italienești

Lipsa timpului este o reală problemă pentru zilele noastre și, cum viețile noastre sunt pe repede-nainte, de multe ori suntem tentați să trecem peste micul dejun. Complet greșit! Ca să te bucuri de un mic dejun bogat în proteine venim către tine cu o rețetă delicioasă și foarte rapidă: omletă cu cârnați și ierburi italienești. Pe lângă clasicele ingrediente pe care le ai deja în bucătărie, îți recomandăm să nu-ți lipsească delicioșii Cârnați de Casă Meșteșugiți Matache Măcelaru’.

Să nu uităm că ouăle sunt excelente pentru micul dejun, iar asta pentru că sunt cele mai nutritive alimente. Sunt reduse din punct de vedere caloric și au un conținut generos de proteine. În plus, acestea mai au vitamina D, esențială pentru sănătatea oaselor, dar și colină, care sprijină metabolismul. Rețeta pe care ți-o propunem este o variantă excelentă chiar și pentru cei mici.

Rețetă de omletă cu cârnați și ierburi italienești

Ingrediente:

Mod de preparare:

Se ia o tigaie de dimensiuni mari și se pune untul la topit. Adaugă Cârnați de Casă Meșteșugiți Matache Măcealru’ tăiați și lasă-i la prăjit pentru câteva minute, până încep să fie crocanti la suprafață. Într-un bol mai mare amestecă ouăle alături de mixul de ierburi italienești i adaugă-le în tigaie, fără să amesteci în conținut. Las-o pe foc timp de 3-4 minute, apoi pune un capac deasupra și las-o să se gătească la foc mic pentru încă 4-5 minute. Astfel va ieși mai pufoasă. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”