Rețetă Bagel cu omletă și Salam Victoria

Sugestia noastră? Bagel cu omletă și Salam Victoria. Pentru această rețetă ai nevoie de Salam Victoria de la Cris-Tim, în primul rând pentru că este un produs cu eticheta curată.
  • Publicat:
Rețetă Bagel cu omletă și Salam Victoria
Foto: shutterstock

Trăim într-o lume pe repede-nainte, ceea ce ne face uneori să sărim peste mesele principale. Când simți că nu ai timp să iei masa acasă, dar nu vrei să-ți mai cumperi nimic de pe drum, îți propunem o variantă rapidă și sățioasă de sandwich pe care-l poți lua la pachet. Sugestia noastră? Bagel cu omletă și Salam Victoria. Pentru această rețetă ai nevoie de Salam Victoria de la Cris-Tim, în primul rând pentru că este un produs cu eticheta curată.

Cum să pregătești bagel cu omletă și Salam Victoria

Este atât de ușor să obții un mic dejun sau prânz sățios. Ai nevoie de câteva ingrediente pe care sigur le ai în bucătărie și puțină inspirație.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Se sparg cele două ouă, se bat bine, se adaugă sare, piper și mozzarela și se pune compoziția în tigaie. Când omleta este gata se lasă deoparte.

Se ia bagelul, se taie pe jumătate și se unge cu cremă de brânză. Se adaugă frunza de salată, omleta, două felii de Salam Victoria de la Cris-Tim și feliile de roșii. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân