Plăcintă cu Crenvurști din Piept de Pui Extra

Îți propunem următoarea rețetă: Plăcintă cu Crenvurști din Piept de Pui Extra de la Cris-Tim. Iată care sunt ingredientele necesare și cum se prepară.
  • Publicat:
Plăcintă cu Crenvurști din Piept de Pui Extra
Plăcintă cu Crenvurști din Piept de Pui Extra

Când ai poftă de o plăcintă pe care să o pregătești rapid, află că te poți bucura de o variantă delicioasă și adaptată în care să folosești ingredientele favorite pentru un gust intens și jucăuși. Îți propunem următoarea rețetă: Plăcintă cu Crenvurști din Piept de Pui Extra de la Cris-Tim. În rețetele noastre vom apela mereu la produsele Cris-Tim, iar asta pentru că sunt produse cu eticheta curată, adică produse care nu conțin soia, gluten, monoglutamat de sodiu adăugat, arome artificiale, MDM sau amidon. În continuare, iată care sunt ingredientele necesare pentru această rețetă și cât de ușor se prepară.

Rețeta de plăcintă cu crenvurști din piept de pui

Ingrediente:

Mod de preparare:

Se întinde aluatul într-o tavă și se coace ușor. Se bat ouăle cu smântâna, se adaugă brânza rasă, sarea și piperul. Se așază bucățile de Crenvurști din Piept de Pui Extra Cris-Tim peste aluatul copt, apoi se toarnă compoziția de ouă și smântână deasupra. Se coace la cuptor până când umplutura este bine coaptă și aluatul este rumenit. Poftă bună!

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Tocăniță de fasole cu Salam Săsesc
Tocăniță de fasole cu Salam Săsesc
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being