Pâine pull-apart cu Mușchi Azuga și Salam Săsesc Cris-Tim

Iată cea mai rapidă și delicioasă rețetă: pâine pull-apart pe care noi am ales să o pregătim cu Mușchi Azuga și Salam Săsesc de la Cris-Tim.
  • Publicat:

Venim către tine cu cea mai rapidă și delicioasă rețetă cu care-ți poți încânta prietenii și familia. Nici nu este nevoie să fii vreun maestru bucătar să o prepari și nici n-ai nevoie de foarte mult timp. Este vorba de pâine pull-apart pe care noi am ales să o pregătim cu Mușchi Azuga și Salam Săsesc de la Cris-Tim.

Rețetă pâine pull-apart

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se taie pâinea pe diagonală, în ambele sensuri, cât să se formeze spații în care pot fi introduse ingredientele.
  2. Se topește untul și se amestecă alături de Zatar, apoi se unge pâinea în spațiile formate.
  3. Se adaugă mozzarella, feliile de Mușchi Azuga și Salam Săsesc de la Cris-Tim, apoi se unge din nou pe deasupra cu untul topit cu usturoi.
  4. Se împachetează pâinea în folie de aluminiu și se adaugă timp de 20-25 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.
  5. Se îndepărtează folia de aluminiu și se mai lasă la cuptor timp de 10 minute.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Urticaria: cauze și tratament
Urticaria: cauze și tratament