Cum să faci cea mai bună budincă cu mușchi file și cașcaval

Iată cum să faci cea mai bună budincă cu mușchi file și cașcaval.
  • Publicat:
Cum să faci cea mai bună budincă cu mușchi file și cașcaval
Foto: shutterstock

Probabil ți s-a întâmplat de multe ori să nu ai inspirație în bucătărie, să vrei să pregătești ceva rapid sau pur și simplu să mănânci altceva în afară de preparatele tradiționale. Alături de prietenii de la Cris-Tim îți propunem o rețetă delicioasă pe care să o pregătești în doar 10 minute și cât stă la cuptor să-ți oferi puțin timp pentru tine. Așadar, iată cum să faci cea mai bună budincă cu mușchi file și cașcaval.

Budincă cu mușchi file și cașcaval: ingrediente pentru 6 porții

  • 4 lingurițe de unt
  • 3/4 ceapă verde tocată mărunt
  • sare și piper
  • 500g cartofi răzuiți
  • 4 ouă
  • 180ml lapte
  • 270g Mușchi file Cris-Tim
  • 83g cașcaval ras

Mod de preparare

Lasă cuptorul la preîncălzit la 190 grade Celsius și unge o tavă cu ulei. Topește 2 lingurițe de unt și fă ceapa saute timp de 4 minute. Adaugă celelalte două lingurițe de unt și cartofii răzuiți și mai lasă ingredientele pe foc timp de 5 minute. Asezonează cu sare și piper.

Adaugă mușchiul file, cașcavalul ras și ceapa verde și amestecă-le până se omogenizează. Adaugă compoziția în tavă. Bate ouăle, adaugă laptele, sarea și piperul și amestecă ingredientele. Toarnă compoziția peste amestecul cu ceapă, mușchi file, cartofi și cașcaval. Adaugă deasupra cașcaval ras, sare și piper și lasă-le la cuptor timp de 35 de minute. După ce scoți tava din cuptor las-o la răcit 10 minute, apoi taie budinca. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân