Chifteluțe vegetale cu sos masala

Iată o rețetă de chifteluțe vegetale cu sos masala pe care le poți realiza cu ajutorul produselor din gama „Bunătăți” de la Cris-Tim.
Chifteluțe vegetale cu sos masala
Foto: shutterstock

Din când în când putem lua o pauză de la produsele de origine animală și, cum perioada postului este ideală în acest sens, venim către tine cu o rețetă delicioasă, inspirată din bucătăria indiană. Nu este tocmai o rețetă tradițională, dar cu siguranță aromele te vor duce cu gândul către o călătorie asiatică. Este vorba de chifteluțe vegetale cu sos masala pe care le poți realiza cu ajutorul produselor din gama „Bunătăți” de la Cris-Tim.

Ingrediente:

  • 200g chifteluțe vegetale din gama „Bunătăți” de la Cris-Tim
  • 4-5 cepe
  • 4-5 căței de usturoi zdrobiți
  • 2 lingurițe de pudră de ghimbir
  • 3-4 roșii medii
  • 1 linguriță cumin
  • 1 linguriță garam masala
  • 1 linguriță turmeric
  • 2-3 frunze de schinduf

Mod de preparare:

Pentru că produsele de la Cris-Tim sunt gata preparate nu mai este nevoie să pregătești chifteluțele vegetale. Așadar, ne vom ocupa strict de sos, care este foarte ușor de preparat, versatil, cremos și extrem de delicios. Tot ce trebuie să faci este să adaugi toate ingredientele într-o tigaie adâncă și să le lași la gătit timp de 30-40 de minute. Mai apoi, după ce legumele sunt gătite, conținutul trebuie trecut într-un blender pentru a putea fi omogenizat. Se adaugă peste chifteluțele încălzite și se servesc. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee