Chef Vasi Bejenaru: cea mai gustoasă rețetă de fasole cu ciolan afumat

Cel mai popular preparat este fasolea cu ciolan și, pentru a afla secretul din spatele gustului delicios, chef Vasi Bejenaru ne-a invitat în bucătărie.

În sezonul rece, preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Unul dintre cele mai populare este fasolea cu ciolan și, pentru a afla care este secretul din spatele unui preparat delicios, chef Vasi Bejenaru ne-a invitat în bucătărie și ne-a surprins papilele gustative.

Fasole cu ciolan afumat- ingrediente:

  • 1kg fasole;
  • 1kg ciolan afumat Matache Măcelaru’ de la Cris-Tim;
  • 10g sare;
  • 1 vârf de cuțit piper proaspăt măcinat;
  • 2 cepe;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei;
  • 2 linguri pastă de tomate;
  • 2 foi de dafin;
  • 1/2 linguriță cimbru;
  • 1 legătură de mărar;
  • 3-4 linguri de ulei;
  • ceapă verde tocată;
  • boia de ardei dulce afumată.

Pentru a descoperi rețeta integral și secretele din spatele gustului tradițional, urmărește materialul realizat de Ce se întâmplă, Doctore? alături de chef Vasi Bejenaru, Cris-Tim și Carul cu Bere.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?