Testare SARS-CoV-2 și anticorpi, plus un pachet complet de evaluare post-COVID-19, la SANADOR

  • Publicat:
  • Actualizat:
Testare SARS-CoV-2 și anticorpi, plus un pachet complet de evaluare post-COVID-19, la SANADOR

SANADOR rămâne, și după un an de pandemie cu noul coronavirus, un partener medical de încredere pentru pacienții săi, prin implementarea unor măsuri de siguranță la cele mai înalte standarde, care au permis continuarea activităților medicale în mod sigur și profesionist, dar și prin adăugarea, în portofoliul său medical, a celor mai performante teste pentru identificarea noului coronavirus și a anticorpilor dezvoltați de organismul uman la contactul cu acest virus.

Astfel, cu un simplu apel la 021 9699 (Call Center disponibil non-stop), pacienții se pot programa la unul dintre centrele de recoltare SANADOR, unde vor fi testați rapid și în condiții de siguranță.

Testul RT-PCR, care identifică ARN-ul SARS-CoV-2 din exsudatul nazofaringian, este cel mai performant test disponibil pe piață și poate recunoaște chiar și cantități mici de virus. Rezultatul testului este disponibil în maximum 48 de ore și poate fi eliberat, la cerere, și în limba engleză.

Laboratoarele SANADOR pun la dispoziția pacienților și teste pentru identificarea anticorpilor specifici produși de organismul uman la contactul cu noul coronavirus (aticorpi IgM și IgG).

Testele serologice identifică anticorpii și sunt utile pentru aprecierea răspunsului imun al organismului după infecția cu SARS-CoV-2.

La SANADOR, este disponibilă și dozarea anticorpilor neutralizanți împotriva noului coronavirus.

Anticorpii neutralizanți (anti-spike RBD) sunt cei care împiedică atașarea virusului de celulele umane. Dozarea cantitativă a anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG este indicată atât persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 (la o săptămână după administrarea celei de-a doua doze), cât și celor care au trecut prin infecția cu noul coronavirus.

În plus, pentru că foarte mulți dintre pacienți dezvoltă forme ușoare și medii, ce nu necesită internare, însă starea de sănătate poate fi afectată fără prea multe simptome clinice, specialiștii SANADOR au creat un pachet complex și complet de analize medicale: pachetul de evaluare post-COVID.

Pachetul de evaluare post-COVID cuprinde CT toracic, un consult de Cardiologie și unul de Pneumologie, teste funcționale (spirometrie, EKG), analiza cantitativă a anticorpilor de tip IgM și IgG pentru SARS-CoV-2, teste de laborator pentru evaluarea funcției hepatice, a coagulării, a funcției pulmonare, alături de markerii de inflamație și de hemoleucogramă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Cum se tratează cancerul testicular
Cum se tratează cancerul testicular
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân