SANADOR lansează serviciul Dr. SANADOR – CONSULTAŢII MEDICALE ONLINE

SANADOR se adaptează nevoilor momentului şi lansează platforma Dr. Sanador- Consultaţii Medicale Online.
  • Publicat:
  • Actualizat:
SANADOR lansează serviciul Dr. SANADOR - CONSULTAŢII MEDICALE ONLINE

În aceste vremuri de izolare cauzată de pandemia cu SARS-COV-2, SANADOR se adaptează nevoilor momentului şi lansează platforma Dr. Sanador- Consultaţii Medicale Online. Sistemul permite o interacţiune virtuală live cu medicii noştri în contextul măsurilor de securitate anunţate de autorităţi pentru populaţia României.

Indiferent de locul unde vă aflaţi, puteţi programa o consultaţie personală sau pentru membrii familiei dvs., accesând www.sanador.ro sau apelând 021.9699. Paşii ce trebuie parcurşi pentru a beneficia de acest suport specializat sunt uşor de înţeles şi de aplicat, explicaţi atât pe contul de Facebook Sanador, cât şi pe site-ul www.sanador.ro în secţiunea dedicată.

Serviciul Dr. Sanador – Consultaţii Medicale Online înseamnă conexiune rapidă, sigură şi confidenţială cu peste 150 de medici din zeci de specialităţi medicale. Dedicat mereu pacienţilor, SANADOR vine în acest fel la voi prin medici de elită dispuşi să vă ofere îndrumarea medicală de care aveţi nevoie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân