Prețuiește-te! Alege un abonament medical SANADOR!

  • Publicat:
  • Actualizat:
Prețuiește-te! Alege un abonament medical SANADOR!

Când vine vorba despre sănătatea ta și a celor dragi ție, îți dorești acces cât mai rapid la cei mai pricepuți medici și la cele mai avansate echipamente de diagnostic și tratament. Pentru aceasta, una dintre cele mai la îndemână soluții este un abonament medical prin care să fii monitorizat și tratat cu grijă, empatie, respect și profesionalism.

Abonamentele medicale SANADOR pun accentul pe prevenție, pe servicii medicale de calitate ridicată și pe rezolvarea terapeutică promptă a afecțiunilor. Abonamentele sunt destinate atât persoanelor fizice, adulți și copii, cât și companiilor, ca beneficii pentru angajați, și pot fi personalizate în funcție de buget și de necesități.

De ce să alegi SANADOR ca partener medical?

SANADOR deține cel mai mare spital privat multidisciplinar din București (30.000 mp și peste 400 paturi), unde sunt diagnosticate și tratate cu succes toate specialitățile medicale, inclusiv prin intervenții chirurgicale avansate, realizate clasic, laparoscopic sau robotic. Spitalul are numeroase dotări și echipamente de ultimă generație, utilizate cu multă pricepere de echipe multidisciplinare, cu înaltă pregătire profesională și experiență de succes.

În plus, ai acces la asistență medicală nonstop prin Compartimentul de Primiri Urgențe adulți și copii, singurul din sistemul medical privat. Aici pot fi tratate urgențe la adulți și copii, având acces permanent la toate investigațiile imagistice (RMN, CT, radiologie digitală, ecografii), analize medicale, dar și consulturi interdisciplinare asigurate 24h/24 de 21 linii de gardă, disponibile nonstop.

SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde. Cu un simplu apel la 021 9699, poți accesa Dispeceratul SANADOR, care acordă asistență medicală de urgență prespitalicească în București și în țară.

În cele 7 clinici SANADOR, amplasate în zone ușor accesibile din București, ai acces la servicii medicale de înaltă performanță, pentru o gamă extinsă de specialități medicale, asigurate de peste 1.500 de medici de elită.

La SANADOR, nu aștepți 2 luni pentru o programare doar pentru că ai abonament!

Programările pentru consultații se fac prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop, pe primul loc disponibil. Poate ți s-a întâmplat să suni la alți furnizori de servicii medicale private și să aștepți 2 luni pentru o programare, doar pentru că ai abonament, iar dacă ai vrut să mergi la consultația cu plată ți s-a spus că găsești un loc disponibil în aceeași zi. La SANADOR, ești programat pe primul loc disponibil indiferent dacă ai abonament sau nu. Nu știi către ce medic să te îndrepți pentru o anumită problemă de sănătate? Primești soluții personalizate și suport oferite de consilierul dedicat.

Investigațiile diagnostice și tratamentele realizate la SANADOR se fac cu cele mai avansate tehnologii medicale, cu echipamente ultraperformante, de ultimă generație, așa că ai certitudinea că opțiunea terapeutică este cea potrivită și ești pe mâini bune.

Avantajele abonamentelor SANADOR

Abonamentele medicale SANADOR îți oferă și reduceri de preț pentru investigații, intervenții și spitalizare efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din România, și la Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice din sistemul privat.

Află mai multe detalii despre cum poți încheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop, sau accesează pagina de aici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”