Oferă ce e mai bun copilului tău! Maternitatea SANADOR

  • Publicat:
  • Actualizat:
Oferă ce e mai bun copilului tău! Maternitatea SANADOR

Fie că vei deveni mamă pentru prima oară, fie că deja cunoști sentimentul minunat în care ești strigată: „Mami!”, când ești însărcinată experimentezi cele mai intense trăiri din viață. Bucuria de a-i auzi pentru prima dată inima, de a-i simți primele mișcări, de a-i vorbi și cânta. Toate acestea fără a vă cunoaște încă și, în același timp, știindu-vă atât de profund.

Sarcina vine însă și cu grijile atât de naturale maternității. Se dezvoltă bebe în parametri? Îi priește ceea ce mănânci? De ce nu mișcă fix în momentul acela? Acestea sunt întrebări ale tuturor mamelor în devenire, chiar și ale acelora care au parte de o sarcină perfectă, fără probleme medicale.

Toate mamele își doresc să ofere copiilor tot ce au mai bun. Alegerea maternității în care vor naște este, poate, unul din primele cadouri pe care mamele îl fac bebelușului. Doctori cu experiență, personal medical empatic, curățenie impecabilă și siguranța secției de neonatologie sunt principalele criterii pe care viitoarele mame le cer de la spitalele în care vor urma să nască.

În cadrul Spitalului Clinic SANADOR, viitorii părinți găsesc o maternitate sigură și prietenoasă, în care mama și copilul au parte de personal dedicat, medici de elită și echipamente de ultimă generație.

Mamele primesc consiliere în alăptare, sunt încurajate să pună bebelușii la piept cât mai rapid cu putință după naștere și cât mai des posibil. Mamelor care nu își pot alăpta fizic copiii din diferite motive medicale, li se oferă pompe de alăptare, astfel încât și bebelușii aflați spre exemplu la terapie intensivă să poată beneficia de laptele matern.

În cadrul Maternității SANADOR, mamele se bucură încă din prima zi de compania bebelușului în salon (sistem rooming-in) și pot avea încredere și că micuțul lor este supravegheat cu multă grijă în secția de neonatologie, o secție modernă și complexă ce include și cel mai performant departament de terapie intensivă neonatală din sectorul medical privat.

Deși ideal ar fi ca fiecare naștere să decurgă ușor, fără incidente, echipa SANADOR este pregătită permanent pentru orice situație. Blocul de nașteri al Spitalului Clinic SANADOR este conectat cu secția de terapie intensivă neonatală, asigurând gradele de asepsie necesare (dotată cu incubatoare moderne, ventilatoare performante pentru toate tipurile de ventilație și aparate de monitorizare cu specific neonatal). Totodată, Spitalul Clinic SANADOR este cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară, cu Compartiment de Primiri Urgențe adulți și copii, cu 21 de linii garda disponibile nonstop și flotă proprie de ambulanță, ceea ce înseamnă că mama și bebelușul sunt, în permanență, pe mâini sigure.

În perioada 26–29 mai 2022, SANADOR așteaptă viitorii părinți la Baby Boom Show, la Romexpo. La standul SANADOR, acestora li se vor prezenta toate avantajele alegerii unui pachet de naștere la Maternitatea SANADOR. Un abonament medical de pediatrie gratuit pentru primul an de viață al bebelușului, posibilitatea de a achita pachetul de naștere cu vouchere Materna și 5% reducere la consultațiile, investigațiile și procedurile efectuate de mamă până la momentul nașterii sunt doar câteva dintre cele pe care reprezentanții SANADOR le vor face cunoscute fericiților părinți. Alte beneficii și oferte pot fi descoperite la standul SANADOR.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân