Când este indicat să efectuăm un RMN cu magnet 3 Tesla?

Evaluările imagistice sunt esențiale pentru un diagnostic medical corect și pentru stabilirea unui plan de tratament adecvat. De aceea, este important ca investigațiile să fie realizate de o echipă medicală experimentată cu ajutorul unor echipamente performante.
  • Publicat:
Când este indicat să efectuăm un RMN cu magnet 3 Tesla?

Investigațiile prin rezonanță magnetică (RMN) sunt investigații imagistice ce oferă informații foarte detaliate. Cea mai avansată investigație imagistică aflată în uz clinic, la momentul actual, o reprezintă RMN cu magnet 3 Tesla. Acesta, comparativ cu generația anterioară – 1,5 Tesla, oferă o rezoluție anatomică superioară și o achiziție mai rapidă a imaginii.

RMN 3 T poate fi recomandat de medici în următoarele situații:

-Este standardul pentru examinarea creierului și a măduvei spinării;

-Pentru investigații abdominale și cardiace;

-Detecția precoce a leziunilor sânului;

-Examinarea IRM a întregului organism.

Pentru a vedea toate specialitățile în care se pot folosi investigațiile RMN 3 T și pentru a afla detalii despre fiecare accesează acest articol: https://www.sanador.ro/blog/indicatii-ale-investigatiei-RMN3T

La Sanador, pacienții pot beneficia de investigații realizate cu cel mai performant echipament din Europa de Sud-Est – Magnetom Skyra 3 Tesla. Sună la 021 9699 pentru a afla detalii despre investigațiile imagistice RMN 3 T sau programează-te online: https://programari.sanador.ro/.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan