Află că ești bine! Optează pentru evaluarea stării tale de sănătate!

  • Publicat:
  • Actualizat:
Află că ești bine! Optează pentru evaluarea stării tale de sănătate!

Toate dovezile medicale obținute prin studii clinice arată importanța pentru sănătate a unui stil de viață echilibrat și a efectuării cu regularitate de investigații și analize medicale. Astfel pot fi prevenite sau, după caz, tratate în stadii incipiente o serie de boli grave și amenințătoare de viață, înainte de apariția oricăror complicații.

Din dorința de a sprijini pacienții să urmeze un stil de viață sănătos, bazat în primul rând pe prevenție, SANADOR a creat o serie de pachete medicale complete, dedicate, pentru femei și bărbați.

Pachetele medicale SANADOR conțin consultații de specialitate, analize de laborator, investigații imagistice și explorări funcționale, cu scopul de a diagnostica precoce anumite boli, de a depista factorii de risc pentru sănătate și de a preveni evoluția unor posibile patologii. În 24 de ore, pacientul parcurge toate etapele de control incluse în pachet, iar la final primește concluziile și o evaluare exactă a stării de sănătate.

Pachetul Control Complet pentru EA include consultații de specialitate: consultație de medicină internă, consult oftalmologic complet, consultație de gastroenterologie, consultație de cardiologie, consultație de obstetrică-ginecologie; investigații: electrocardiogramă de repaus, ecocardiografie, audiometrie, spirometrie, ecografie abdomen total, ecografie mamară (bilateral), ecografie transvaginală, mamografie (bilateral) în funcție de vârstă, examen radiologic cardio-pulmonar (față și profil) și analize de laborator.

Pachetul Control Complet pentru EL include consultații: consultație de medicină internă, consult complet oftalmologie, consultație de gastroenterologie, consultație de cardiologie; investigații: EKG de repaus, ecocardiografie, audiometrie, spirometrie, ecografie abdomen total, radiografie cardio-pulmonară și analize de laborator.

Pentru stabilirea unui diagnostic corect, este importantă implicarea medicilor cu experiență, alături de efectuarea analizelor de laborator și a investigațiilor recomandate. SANADOR oferă servicii medicale la cele mai înalte standarde și acces la medici de top, cu rezultate de succes și vastă experiență în domeniu, astfel încât orice problemă de sănătate poate fi rezolvată rapid și eficient.

Descoperă aici componența pachetelor de check-up pentru EA și EL disponibile la SANADOR!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân