Setinin 25/100/150/200/300 mg comprimate filmate

Substanță activa
Quetiapină
Clasa ATC
N05AH
Format
comprimat
Afecțiuni
schizofrenie, tulburare bipolară
Producător
Actavis Ltd.; Actavis hf.
Acțiune terapeutică
ameliorează simptomele unor anumite tipuri de afecţiuni mentale

Ce este Setinin şi pentru ce se utilizează

Setinin conţine o substanţă numită quetiapină şi aparţine unui grup de medicamente numite antipsihotice care ameliorează simptomele unor anumite tipuri de afecţiuni mentale.
• Setinin este utilizat pentru a trata schizofrenia.
Schizofrenia este o afecţiune mentală asociată cu perturbări în gândire, emoţii şi comportament. Simptomele de schizofrenie includ halucinaţii (auzirea sau vederea unor lucruri care nu sunt reale), gânduri ciudate sau înspăimântătoare, modificări în comportamentul dumneavoastră, stare de singurătate şi confuzie.
• Setinin este, de asemenea, utilizat în tratamentul condiţiilor asociate cu tulburarea bipolară, incluzând:
– episoade maniacale moderate până la severe. Simptomele episoadelor maniacale pot include stare psihică de hiperactivitate sau excitare, având nevoie de somn mai puţin decât de obicei, idei sau gânduri fugitive, fiind mai volubil şi mai iritabil decât de obicei.
– episoade depresive majore. Simptomele includ stare depresivă sau tristeţe, sentimente de vinovăţie, lipsă de energie, pierdere a apetitului alimentar şi tulburări ale somnului.
Setinin este, de asemenea, utilizat pentru prevenirea episoadelor maniacale sau depresive, care anterior au fost tratate cu succes cu quetiapină, la persoanele cu tulburare bipolară.

Înainte să utilizaţi Setinin

Nu luaţi Setinin
– dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la quetiapină sau la oricare dintre celelalte componente ale Setinin (vezi „Informaţii suplimentare” de la punctul 6);
– medicamente care inhibă o anumită enzimă numită CYP3A4, cum sunt:
– medicamente pentru tratamentul infecţiei HIV (aşa numiţi inhibitori de protează);
– medicamente pentru tratamentul infecţiilor fungice (cu numele substanţei active terminat în „azol”, cum este ketoconazol);
– eritromicină sau claritromicină (utilizate pentru tratamentul infecţiilor bacteriene)
– nefazodonă (utilizată pentru a trata depresia)
Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Setinin
Setinin nu trebuie luat de persoanele vârstnice cu demenţă (pierderea funcţiei creierului). Aceasta, deoarece grupul de medicamenete de care aparţine Setinin poate să crească riscul de accident vascular cerebral sau, în anumite cazuri, riscul de deces, la persoanele vârstnice cu demenţă.
Setinin nu trebuie utilizat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani din cauza riscului crescut de efecte adverse.
Înainte să luaţi acest medicament, spuneţi-i medicului dumneavoastră dacă:
– aveţi sau aţi avut orice fel de probleme cu inima şi/sau cu vasele de sânge (sau istoric familial de probleme cardiace), cum sunt insuficienţa cardiacă sau bătăi neregulate ale inimii, în special o anomalie cunoscută ca “prelungirea intervalului QT”.
– aveţi circulaţie deficitară la nivelul inimii sau creierului sau alte condiţii care pot cauza tensiune arterială scăzută.
– aţi avut vreodată un accident vascular cerebral, în special dacă sunteţi vârstnic.
– aveţi niveluri crescute ale colesterolului şi trigliceridelor, care sunt anumite grăsimi în sângele dumneavoastră
– aţi suferit vreodată de convulsii
– aveţi diabet zaharat, aveţi tendinţa de a avea niveluri crescute de zahăr în sânge sau aveţi riscul de a face diabet zaharat. În această situaţie, medicul dumneavoastră vă poate controla glicemia în timpul tratamentului cu Setinin.
– ştiţi că aţi avut un număr scăzut de celule albe în sânge (care poate fi sau nu datorat administrării altor medicamente).
– dumneavoastră sau un alt membru al familiei dumneavoastre a avut în antecedente cheaguri în sânge, deoarece medicamente de acest fel au fost asociate cu formarea de cheaguri în sânge.
În timp ce luaţi acest medicament, spuneţi imediat medicului dumneavoastră dacă aveţi:
– temperatură ridicată (febră), rigiditate musculară severă, dacă vă simţiţi confuz sau cu modificări ale stării de conştienţă. Acestea pot fi semnele aşa numitului “sindrom neuroleptic malign”.
– mişcări necontrolate şi anormale, în special ale limbii, gurii şi fălcilor, grimase faciale, clipiri rapide ale pleoapelor şi mişcări necontrolate ale braţelor, picioarelor, degetelor de la mâini şi de la picioare. Acestea pot fi simptome ale „diskineziei tardive”.
– tremor, contorsiuni şi mişcări repetitive sau poziţii anormale ale corpului, tulburări de vorbire, nelinişte şi rigiditate musculară. Acestea pot fi simptome ale „sindromului extrapiramidal”
– stare de somnolenţă severă.
– dificultăţi în înghiţire
– creştere în greutate. Medicul dumneavoastră trebuie să vă monitorizeze tratamentul mai strict.
Aceste condiţii pot fi cauzate de acest tip de medicamente şi medicul dumneavoastră vă poate reduce doza sau întrerupe tratamentul.

Gânduri de sinucidere şi înrăutăţire a depresiei
Dacă sunteţi depresiv(ă), puteţi să aveţi gânduri de a vă face rău sau de a vă sinucide. Acestea se pot înrăutăţi atunci când începeţi tratamentul, deoarece aceste medicamente au nevoie de timp pentru a acţiona, în general două săptamâni sau chiar mai mult uneori. Aceste gânduri pot apărea dacă întrerupeţi brusc administrarea tratamentului.
Este mai probabil să aveţi aceste gânduri dacă sunteţi adult tânăr. Informaţiile din studiile clinice au arătat o creştere a riscului de gânduri suicidare şi/sau comportament suicidar la adulţii tineri cu vârsta mai mică de 25 ani suferind de depresie.
Dacă aveţi gânduri de a vă face rău sau de a vă sinucide, adresaţi-vă medicului sau mergeţi la spital imediat.
Puteţi să spuneţi unui prieten sau rudă că sunteţi depresiv(ă) şi să-l rugaţi să citească acest prospect. Puteţi să-l rugaţi să vă spună dacă crede că depresia s-a agravat sau dacă îl îngrijorează orice altă modificare în comportamentul dumneavoastră


Utilizarea altor medicamente
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.
Nu luaţi Setinin dacă luaţi oricare dintre următoarele medicamente:
– medicamente care inhibă o anumită enzimă numită CYP3A4, cum sunt:
– medicamente pentru tratamentul infecţiilor HIV (aşa numiţi inhibitori de protează);
– pentru tratamentul infecţiilor fungice (cu numele substanţei active terminat în „azol”, cum este ketoconazol);
– eritromicină sau claritromicină (utilizate pentru tratamentul infecţiilor bacteriene)
– nefazodonă (utilizată pentru a trata depresia).
Spuneţi medicului dumneavoatră dacă luaţi oricare din următoarele medicamente:
– medicamente pentru epilepsie (cum sunt carbamazepină sau fenitoină)
– medicamente care prelungesc intervalul QT utilizate pentru tratamentul tulburărilor de ritm cardiac sau alte afecţiuni cum sunt:
– alte neuroleptice (medicamente pentru psihoze);
– medicamente utilizate pentru a trata tulburările de ritm (de exemplu, chinidină, disopiramidă şi amiodaronă);
– acetat de levometadil (pentru tratamentul dependenţei de opioide);
– mesoridazonă;
– tioridazină, sertindol, pimozidă (medicamente pentru schizofrenie şi psihoze);
– sparfloxacină, gatifloxacină, moxifloxacină (pentru infecţii)
– mesilat de dolansetron (pentru greaţă şi vărsături)
– meflochină, halofantrină (pentru malarie)
– cisapridă (pentru refluxul gastro-esofagian)
– diuretice tiazidice.
Dacă nu sunteţi sigur ce tip de medicamente luaţi, cereţi sfatul medicului dumneavoastră sau al farmacistului înainte de a lua Setinin.

Folosirea Setinin cu alimente şi băuturi
Setinin poate fi luat cu sau fără alimente.
Trebuie să fiţi atenţi ce cantitate de alcool etilic consumaţi. Efectul combinat al Setinin şi alcoolului etilic vă poate face să vă simţiţi somnoros.
De asemenea, sucul de grapefrut poate influenţa tratamentul cu Setinin.Ca urmare, trebuie să evitaţi să beţi suc de grapefrut.
Sarcina şi alăptarea
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.
Sarcină: Înainte să luaţi acest medicament, spuneţi medicului dumneavoastră dacă sunteţi sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă. Nu trebuie să luaţi Setinin în timpul sarcinii decât după ce aţi discutat cu medicul dumneavoastră.
Alăptare: Nu se cunoaşte dacă Setinin se excretă în laptele matern. Nu alăptaţi în timp ce utilizaţi Setinin.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Utilizarea comprimatelor vă poate face să vă simţiţi somnoros. Nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje până când nu aflaţi în ce fel vă afectează acest medicament.
Informaţii importante privind unele componente ale Setinin
Setinin conţine lactoză monohidrat. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.
Efecte asupra testelor de urină
Dacă trebuie să faceţi teste de urină pentru detectarea unor medicamente, Setinin poate cauza rezultate pozitive pentru metadonă sau anumite medicamente antidepresive numite antidepresive triciclice (ATC) când sunt utilizate anumite metode de testare, cu toate că dumneavoastră poate nu aţi luat metadonă sau ATC. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie efectuate teste mai specifice.

Cum să utilizaţi Setinin

Luaţi întotdeauna Setinin exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza iniţială va fi stabilită de către medic şi va depinde de tipul de afecţiune pe care o aveţi.
Medicul vă va spune câte comprimate de Setinin să luaţi în fiecare zi. Vă rugăm să citiţi eticheta de pe flacon. Vă veţi informa şi astfel despre câte comprimate şi când trebuie să le luaţi. Adresaţi-vă medicului, asistentei sau farmacistului dacă nu sunteţi sigur.
Comprimatele de Setinin sunt disponibile în mai multe mărimi şi/sau culori diferite. Deci, nu vă îngrijoraţi dacă din când în când culoarea comprimatelor dumneavoastră se schimbă.

Adulţi:
Tratamentul schizofreniei:
Setinin trebuie luat de două ori pe zi. Doza iniţială totală este de obicei:
 50 mg în prima zi, 100 mg în a doua zi, 200 mg în a treia zi şi 300 mg în a patra zi. După aceea, doza uzuală este între 300 şi 450 mg pe zi.
Tratamentul episoadelor moderate până la severe la persoanele cu tulburare bipolară:
Setinin trebuie luat de două ori pe zi. Doza iniţială totală este de obicei:
 100 mg în prima zi, 200 mg în a doua zi, 300 mg în a treia zi şi 400 mg în a patra zi. După aceea doza uzuală este între 400 şi 800 mg quetiapină pe zi.
Pentru tratamentul episoadelor depresive în tulburarea bipolară:
Setinin trebuie luat o dată pe zi, seara. Doza totală pentru primele patru zile de tratament este 50 mg quetiapină în prima zi, 100 mg în a doua zi, 200 mg în a treia zi şi 300 mg în a patra zi. Doza zilnică recomandată este de 300 mg. În orice caz, medicul dumneavoastră poate să vă crescă doza la 600 mg dacă este necesar.
Pentru prevenirea recurenţelor episoadelor maniacale sau depresive la pacienţii cu tulburare bipolară:
Dacă quetiapina a tratat cu succces simptomele dumneavoastră pe durata episoadelor bruşte de manie sau de depresie, doza zilnică de întreţinere de Setinin nu trebuie ajustată. Setinin trebuie luat de două ori pe zi şi doza uzuală totală zilnică este între 300 şi 800 mg quetiapină.

Vârstnici:
Dacă sunteţi o persoană vârstnică medicul dumneavoastră s-ar putea să vă dea o doză mai mică.


Copii şi adolescenţi:
Setinin nu trebuie utilizat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani din cauza riscului ridicat de efecte adverse.
Funcţie renală redusă:
Doza de Setinin nu trebuie redusă.
Funcţie hepatică redusă:
Dacă aveţi probleme cu ficatul, medicul dumneavoastră poate decide să vă dea o doză mai mică.
Mod de administrare
Înghiţiţi comprimatele întregi cu un pahar cu apă.

Dacă luaţi mai mult Setinin decât trebuie
Dacă luaţi mai mult decât doza obişnuită, adresaţi-vă imediat medicului sau mergeţi la cel mai apropiat spital. Luaţi cu dumneavoastră comprimatele, prospectul şi/sau ambalajul pentru ca doctorul să ştie ce aţi luat. Simptomele supradozajului sunt, de exemplu: somnolenţă, sedare, bătăi rapide ale inimii şi tensiune arterială scăzută.
Dacă uitaţi să luaţi Setinin
Dacă uitaţi să luaţi o doză, luaţi-o imediat ce vă amintiţi. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Apoi luaţi doza următoare conform orarului obişnuit.
Dacă încetaţi să luaţi Setinin
Nu întrerupeţi utilizarea comprimatele chiar dacă vă simţiţi bine, decât dacă medicul dumneavoastră vă spune să faceţi asta. Dacă întrerupeţi brusc tratamentul cu Setinin, este posibil să vă apară simptome precum senzaţie de rău (greaţă), vărsături, incapacitate de a adormi, dureri de cap, diaree, ameţeli, stare de iritabilitate sau mişcări spasmodice sau boala dumneavoastră iniţială poate reveni. Pentru a preveni asemenea simptome, este important să reduceţi doza gradat, în concordanţă cu instrucţiunile medicului dumneavoastră înainte de oprirea tratamentului.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Setinin poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Reacţiile alergice (de hipersensibilitate) pot să apară în cazul utilizării Setinin. Trebuie să încetaţi să luaţi Setinin şi să solicitaţi imediat ajutorul medicului dacă prezentaţi oricare dintre următoarele simptome ale edemului angioneurotic (o reacţie adversă foarte rară): – dificultăţi de respiraţie cu sau fără tumefierea feţei, buzelor, limbii şi/sau a gâtului – tumefierea feţei, buzelor, limbii şi/sau a gâtului care pot determina dificultăţi la înghiţire – mâncărime severă a pielii (cu apariţie de umflături).

Foarte frecvente (afecteză mai mult de 1 pacient din 10 ):
 ameţeli
 somnolenţă (aceasta poate să dispară în timp ce continuaţi să vă luaţi comprimatele)
 dureri de cap
 uscăciune a gurii
 simptome ale sindromului de întrerupere a tratamentului (care apar când încetaţi să luaţi Setinin) includ imposibilitatea de a dormi (insomnie), senzaţia de rău (greaţă), durere de cap, diaree, stare de rău (vărsături), ameţeli şi iritabilitate.
 modificări ale nivelului anumitor grăsimi în sânge (trigliceride şi colesterol)
 creştere în greutate
 scăderea nivelului unei proteine în celulele roşii din sânge (hemoglobină)
Frecvente (afecteză 1 până la 10 pacienţi din 10):
 scăderea numărului unor anumite celule albe din sânge (leucopenie)
 leşin
 bătăi rapide ale inimii
 scăderea tensiunii arteriale când staţi în poziţie verticală, care poate detrmina ameţeli sau senzaţia de leşin
 nas înfundat
 constipaţie, indigestie
 efecte adverse extrapiramidale cu simptome cum sunt mişcări musculare anormale şi repetitive. Acestea includ dificultate în a începe mişcarea musculară, tremurături, agitaţie sau rigiditate musculară neînsoţită de durere.
 vise anormale şi coşmaruri
 creşterea apetitului alimentar
 tulburări ale vorbirii şi limbajului
 creşterea cantităţii hormonului prolactină în sângele dumneavoastră. În cazuri rare, acest fapt poate duce la umflarea sânilor şi producere neaşteptată de lapte atât la bărbaţi, cât şi la femei. De asemenea, poate cauza absenţa ciclului menstrual sau cicluri mentruale neregulate la femei.
 vedere înceţoşată
 stare de iritabilitate
 modificări observate în rezultatele analizelor de sânge, cum sunt nivele crescute ale enzimelor hepatice, scăderea celulelor albe din sânge (neutrofile) şi creşterea nivelului de zahăr (glucoză) din sânge
 stare de slăbiciune, umflarea braţelor sau picioarelor.
Mai puţin frecvente (afectează 1 până la 10 pacienţi din 1000):
 reacţii alergice care pot include urticarie şi tumefierea pielii
 convulsii (crize convulsive)
 sindromul picioarelor neliniştite (senzaţie neplăcută în picioare)
 “diskinezie tardivă”, care este o afecţiune cu simptome ca: mişcări necontrolate, în special ale limbii, gurii şi maxilarului, dar şi ale braţelor, picioarelor, degetelor de la mâini şi picioare, grimase faciale şi clipiri rapide din pleoape
 dificultate la înghiţire
 afecţiune a inimii numită „prelungirea intervalului QT” care poate afecta bătăile inimii dumneavoastră (măsurată cu o electrocardiogramă)
 disfuncţie sexuală
 scăderea nivelului de sodiu în sânge (hiponatremie)
 scăderea numărului de trombocite în sânge (trombocitopenie)
 creşterea numărului de globule albe în sânge (eozinofilie)
Rare (afectează 1 până la 10 pacienţi din 10000):
 icter (îngălbenirea pielii şi a ochilor)
 erecţie de lungă durată şi dureroasă (priapism)
 umflarea sânilor şi secreţie lactată neaşteptată (galactoree)
 tulburări menstruale
 afecţiune numită „sindrom neuroleptic malign” cu simptome cum sunt temperatură crescută (febră), accelerarea respiraţiei, dureri persistente la nivelul gâtului sau ulceraţii la nivelul gurii,
transpiraţii, contractură musculară şi somnolenţă. Dacă apare această asociere de simptome, contactaţi-vă imediat medicul.
 cheaguri de sânge în vene, în special la nivelul picioarelor (simptomele includ durerea, umflarea şi înroşirea piciorului), care se pot deplasa prin vasele de sânge până la plămâni, provocând durere toracică şi dificultate la respiraţie. Dacă observaţi oricare dintre aceste simptome, solicitaţi imediat asistenţă medicală.
 creşterea nivelului enzimei creatin-fosfokinază
Foarte rare (afectează mai puţin de 1 pacient din 10000):
 o reacţie alergică severă (numită anafilaxie) care poate cauza dificultăţi în respiraţie şi şoc
 diabet sau agravarea diabetului pre-existent
 inflamare a ficatului (hepatită)
 angioedem (umflarea rapidă a feţei, buzelor, gâtului şi căilor aeriene). Dacă apare angioedem, mergeţi imediat la spital
 erupţii severe, băşici sau pete roşii pe piele (sindrom Stevens Johnoson)
 distrugeri musculare anormale (rabdomioliză) cu simptome cum sunt dureri musculare, slăbiciune şi umflare, care pot duce la probleme renale (urina poate deveni închisă la culoare).
 o afecţiune numită “sindromul secreţiei inadecvate de hormon antidiuretic “ (SSIHD) care produce scăderea nivelului de sodiu din sângele dumneavoastră. Acest lucru poate duce la dureri de cap, greaţă, confuzie şi stare de slăbiciune.
Frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile)
• scăderea numărului de celule albe în sânge (neutropenie).
Clasa de medicamente căreia îi aparţine Sentin poate provoca tulburări de ritm cardiac, care pot deveni grave şi în cazuri severe chiar letale.

Copii şi adolescenţi (cu vârsta între 10 şi 17 ani)
Reacţiile adverse care pot fi întâlnite la adulţi pot să apară, de asemenea, la copii şi adolescenţi.
Următoarele reacţii adverse au fost observate, mai frecvent, la copii şi adolescenţi decât la adulţi sau au fost observate numai la copii şi adolescenţi:
Foarte frecvente (afectează mai mult de 1 pacient din 10):
• creşterea tensiunii arteriale
• creşterea cantităţii unui hormon, numit prolactină, în sânge. Creşterea cantităţii hormonului prolactină poate duce în rare cazuri la următoarele:
– mărirea volumului sânilor şi secreţie neaşteptată de lapte la băieţi şi fete
– absenţa ciclului menstrual sau ciclu menstrual neregulat la fete
• creşterea poftei de mâncare
• efecte secundare extrapiramidale cu simptome cum ar fi mişcări musculare anormale. Acestea includ dificultate la iniţierea mişcărilor musculare, tremurături, senzaţie de nelinişte sau rigiditate musculară fără durere.
Frecvente (pot să afecteze mai puţin de 1 din 10 persoane):
• stare de iritare.
Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Cum se păstrează Setinin

Acest medicament nu necesită condiţii speciale de păstrare.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.
Nu utilizaţi Setinin după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

Informaţii suplimentare

Ce conţine Setinin
– Substanţa activă este quetiapina. Setinin comprimate filmate conţine quetiapină 25 mg, 100 mg, 200 mg sau 300 mg ( sub formă de fumarat de quetiapină).
– Celelalte componente sunt:
Nucleu: celuloză microcristalină, povidonă K29-K32, hidrogenfosfat de calciu dihidrat, amidonglicolat de sodiu (tip A), lactoză monohidrat, stearat de magneziu.
Filmul comprimatului: hipromeloză 6cP (E464), lactoză monohidrat, macrogol 3350, triacetină, dioxid de titan (E171), oxid galben de fer E 172 (în comprimatele de 25 mg, 100 mg şi 150 mg), oxid roşu de fer E 172 (doar în comprimatele de 25 mg).
Cum arată Setinin şi conţinutul ambalajului
Setinin 25 mg: comprimatul filmat este rotund, biconvex, de culoare portocaliu deschis, marcat cu „Q” pe o faţă. Setinin 100 mg: comprimatul filmat este rotund, biconvex, de culoare galbenă, marcat cu „Q” pe o faţă. Setinin 150 mg: comprimatul filmat este oval, biconvex, de culoare galben deschis, marcat cu „Q” pe o faţă. Setinin 200 mg: comprimatul filmat este oval, biconvex, de culoare albă , marcat cu „Q” pe o faţă. Setinin 300 mg: comprimatul filmat este oval, biconvex, de culoare albă, marcat cu „Q” pe o faţă şi cu „300 mg”pe cealaltă faţă.
Mărimi de ambalaj:
Blistere:
Setinin 25 mg, comprimate filmate: 6, 10, 20, 30, 50, 60, 90, 100 comprimate Setinin 100 mg, comprimate filmate: 6, 10, 20, 30, 50, 60, 90, 100 comprimate Setinin 150 mg, comprimate filmate: 6, 10, 20, 30, 50, 60, 90, 100 comprimate Setinin 200 mg, comprimate filmate: 6, 10, 20, 30, 50, 60, 90, 100 comprimate Setinin 300 mg, comprimate filmate: 6, 10, 20, 30, 50, 60, 90, 100 comprimate
Flacoane:
Setinin 25 mg comprimate filmate: 100, 250 comprimate Setinin 100 mg comprimate filmate: 100, 250 comprimate Setinin 150 mg comprimate filmate: 100, 250 comprimate Setinin 200 mg comprimate filmate: 250 comprimate Setinin 300 mg comprimate filmate: 60, 250 comprimate
Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

*CSID.ro nu recomandă administrarea de medicamente fără un consult medical și prescripția medicului. Este foarte periculos să luați medicamente fără recomandarea medicului. Medicamentele au efecte adverse, iar unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului este o informație orientativă, sunt medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, ce nu sunt menționate pe prospect. GÂNDUL MEDIA NETWORK SRL nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasă sau nereușită vreunui tratament bazat pe opinii sau păreri neavizate. Informația prezentată în prospect poate include inacurateți de ordin tehnic sau erori de tastat. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel

Vezi Prospecte Medicamente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal