Zvelte si Sexxy

Cele doua fete Sexxy, Julia si Claudia, prefera specialitatile romanesti. Din pacate, acestea au exces de calorii, asa incat amandoua intepretele ajung mereu la sandvisuri usoare, la mere, struguri sau pepene. Iar apa plata cu lamaie e sfanta. Va lasam sa
  • Publicat:
Zvelte si Sexxy
Zvelte si Sexxy

Claudia
La filmari: tine la silueta, dar in cele peste 12 ore cat dureaza turnarea unui clip, isi  ia des minisandvisuri si fructe. In timpul liber: Prefera mancarea usoara din bucataria romaneasca, dar si peste sau fructe de mare, pe care stie sa si le prepare singura. Bea: Sucuri naturale, uneori cafea, si peste 2 litri de apa pe zi. Desert: Prajitura cu citrice. Fructe: Portocale, mandarine, banane si ananas. Restaurantul preferat: „Cand am fost la Paris, am descoperit multe restaurante cu mancare mediteraneana si, de atunci, au devenit preferatele mele.” Mancarea preferata: Cea facuta de mama cu ocazii speciale.

Julia
La filmari: nu mananca nimic, pentru ca e prea concentrata. Un videoclip, de obicei, dureaza de dimineata pana a doua zi dimineata. Asa ca ia o mica gustare dupa miezul noptii si foamea trece de la… emotii. In timpul liber: Prefera branzeturile cu salata de rosii, castraveti si oua. Bea: Apa plata cu lamaie, celebra de altfel! Desert: Ar manca la orice ora budinca si crema de zahar ars. Dar au cam multe calorii! Fructe: Mere, banane, struguri si pepene tot timpul. Restaurantul preferat: Pentru cine prefera sandvisurile, Club Essenzza este perfect. „Au acolo cele mai bune megasandvisuri din lume.” Mancarea preferata: Sarmalute, ciorba de perisoare, creveti.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Abilitatile mentale scad dupa somn
Abilitatile mentale scad dupa somn
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân