Xonia, despre afecțiunea autoimună cu care se confruntă: „Am făcut tot ce a fost nevoie pentru a fi bine și în complet echilibru eu cu mine” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Celebra artistă Xonia s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, însă, din fericire, boala autoimună de care suferă a intrat în remisie. Iată care este acum starea ei de sănătate și cum ține boala sub control!

Xonia a povestit toate acestea într-un interviu exclusiv pentru „Ce se întâmplă, doctore?”.

Faptul că ai avut probleme de sănătate ți-a afectat viața în vreun fel?

Viața mea s-a schimbat din toate punctele de vedere. De la lifestyle, gândire, prieteni, absolut totul s-a schimbat. Acum, după atâția ani, pot spune că viața mea arată mai bine ca oricând! Pentru că am făcut tot ce a fost nevoie pentru a fi bine și în complet echilibru eu cu mine.

Cum ai descrie această afecțiune autoimună cu care te-ai confruntat?

Acum, după atâția ani pot să spun că problema mea autoimună este prietena mea și chiar are și un nume (râde). Am învățat să trăim împreună.

Cum ții sub control boala? Urmezi un tratament specific?

Am ajuns la cel mai puternic tratament pentru afecțiunea mea. Din păcate, tratamentele anterioare încercate nu au făcut față simptomatologiei cu care eu mă confrunt.

(…) Însă, pe lângă medicație, fac și meditație, practic recunoștința în fiecare zi. M-am dezvoltat foarte mult pe latura asta spirtuala și mi-am regăsit credința.

Psihic te-a afectat în vreun fel? Ai avut și momente de cădere?

Viața mea a fost un coșmar în momentele acelea, dar se spune că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce. În momentul de față sunt cea mai bună versiune a mea!

Cum te simți acum că ai depășit cu brio problemele de sănătate?

Nu aș zice că am depășit cu brio problemele. Să nu uităm că problema mea este una cronică, iar grija și echilibrul trebuie să existe mereu în viața mea. De câteva luni însă, pot spune că mă bucur și eu de viață fără simptome și sper să nu se mai schimbe acest lucru.

Citește și: Roxana Maya, totul despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Eram lipsită total de energie, nu aveam poftă de mâncare, poftă de viață!” INTERVIU EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân