Roxana Maya, totul despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Eram lipsită total de energie, nu aveam poftă de mâncare, poftă de viață!” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Roxana Maya, influencerul care s-a făcut remarcat în cadrul show-ului de comedie „Stand Up Revolution”, ne-a acordat un interviu în care ne-a împărtășit faptul că frumusețea nu privat-o de depresie și nici de alte probleme conexe.

Roxana Maya, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Cu toții știm că depresia este boală perfidă a secolului, care afectează tot mai mai mulți tineri. Tu ești o femeie frumoasă, te-ai confruntat vreodată cu stări depresive, cu anxietate?

Da, din păcate depresia este o boală a secolului și un număr copleșitor de oameni la nivelul întregii planete se confruntă cu aceasta. Și da, și eu m-am confruntat cu ceva ani în urmă cu aceste episoade neplăcute de depresie și anxietate.

Cum ai descrie sentimentele care te-au încercat și care a fost cauza acestora?

Eram lipsită total de energie, nu aveam poftă de mâncare, poftă de viață! Eu fiind o persoană foarte energică de fel. Și primul lucru pe care l-am făcut când am simțit pierd pe mine a fost să merg la un psiholog, dar și să mă înconjor de prietenii și familia care mi-au fost alături și m-au susținut.

(…) De asemenea am încercat să îmi canalizez toată energia în muncă și am fost foarte norocoasă că la acel moment eram angrenată în 3 business-uri care aveau nevoie de mine.

Mai mult de atât, sportul a fost cel care a jucat un rol foarte important în cazul meu căci atunci când făceam mișcare, mă deconectam total și uitam complet de problemele cu care mă confruntam.

Am văzut recent în postările tale că ai pășit pragul unei clinici de fizioterapie. Ai putea să ne spui mai multe despre asta?

Da, într-adevăr, în ultima perioadă am ajuns și la fizioterapie și kinetoterapie mai exact pentru că de un an și jumătate m-am confruntat cu 2 sau 3 crize de lombar. Ce e drept, aceste crize au fost declanșate dintr-un efort fizic crescut. Iar la îndemnul antrenorului meu de fitness, am ajuns să consult un specialist astfel că, în urma unei evaluări, am decis să fac atât masaj terapeutic, cât și kinetoterapie.

(…) Din fericire, problemele mele nu sunt pe atât de grave, însă pentru mine este foarte important să previn o eventuală agravare.

Crezi că prevenția este cheia pentru o viață lungă și sănătoasă?

Categoric. Din păcate, astăzi, foarte multe persoane, atât tinere, cât și în vârstă se plâng de dureri de spate. Din punctul meu de vedere, e bine să prevenim din timp aceste probleme, și să nu ajungem la specialiști atunci când poate este prea târziu sau când va fi mai greu să remediem sau să vindecăm cauza.

Ce stil de viață îmbrățișezi și ce le-ai recomanda și cititorilor noștri?

Încerc să am un stil de viață cât mai sănătos și mai echilibrat. De peste 15 ani am început să fac sport în mod regulat, merg cel puțin de 3 ori pe săptămână la sală, dau ture de parc atunci când îmi permite timpul, mă conectez cu natura, fac și masaj, ador masajul! Măcar odată pe săptămână ajung la masaj de relaxare. Dar și yoga!

(…) De asemenea, aș vrea să subliniez și faptul că mănânc sănătos, sunt o norocoasă de fapt căci nu îmi plac nici sucurile carbogazoase și nici dulciurile (râde), în schimb sunt o iubitoare de legume și fructe proaspete pe care încerc să mi le achiziționez din piață sau din surse sigure.

Citește și: Victor Slav, mărturisiri despre problema oculară cu care s-a confruntat: „Șalazionul creează un disconfort destul de mare” INTERVIU EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân