Wendy Williams, diagnosticată cu afazie și demență. Vedeta se confruntă cu aceeași boală ca și Bruce Willis

Fosta prezentatoare a unui talk-show din America a primit un diagnostic dur din partea medicilor.
  • Publicat:
Wendy Williams, diagnosticată cu afazie și demență. Vedeta se confruntă cu aceeași boală ca și Bruce Willis

Wendy Williams, fostă prezentatoare tv și scriitoare, a fost diagnosticată cu afazie progresivă și demență frontotemporală. Vedeta se confruntă cu aceeași boală ca și actorul Bruce Willis, care a fost nevoit să se retragă de pe micile ecrane din cauza acestei afecțiuni grave. 

Wendy Williams se confruntă cu afazie și demență

Wendy Williams, în vârstă de 59 de ani, a decis să facă public diagnosticul primit din partea doctorilor în 2023. Vedeta americană de televiziune a prezentat show-ul Wendy Williams Show mai bine de 10 ani. Emisiunea s-a stopat în anul 2022, din cauza problemelor de sănătate ale acesteia.

„După cum fanii lui Wendy știu, în trecut, ea a fost deschisă cu privire la luptele ei medicale cu boala Graves și limfedemul, precum și cu alte provocări semnificative legate de sănătatea ei. În ultimii ani, s-au ridicat întrebări cu privire la capacitatea lui Wendy de a procesa informații și mulți au lansat specualții referitoare la starea ei, în special atunci când a început să își piardă cuvintele și să acționeze ciudat”, a scris echipa lui Wendy Williams într-un comunicat, conform tmz.com. 

Cum se simte acum

Citește și: Starea lui Bruce Willis se deteriorează pe zi ce trece. Detalii cumplite despre drama actorului, dezvăluite de cel mai bun prieten

Din păcate, evoluția lui Wendy Williams este aceeași cu cea a lui Bruce Willis: „Cel mai important, își menține simțul umorului și primește îngrijirea de care are nevoie pentru a se asigura că este protejată și că nevoile ei sunt asigurate”, a mai precizat echipa lui Wendy Williams.

În 2017, Wendy a leșinat în timpul emisiunii sale, iar în 2021 a intrat în concediu medical din cauza bolii Graves, o tulburare autoimună care i-a dat mari bătăi de cap.

Starul de la Hollywood și-a pierdut abilitățile lingvistice

Actorul Bruce Willis nu este într-o stare tocmai bună! În 2022, celebrul actor de la Hollywood a fost diagnosticat cu o formă de afazie și demență frontotemporală. Această afecțiune presupune pierderea progresivă a capacității de a înțelege și de a comunica, datorită unor leziuni ale creierului.

„Simt că a înțeles cine sunt în primele trei minute. Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, dar el este încă Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar pofta de viață i-a dispărut.”, a declarat Glenn într-un interviu acordat pentru Page Six, după ce l-a vizitat pe starul de la Hollywood.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân