Vrei să fii cool? Accesorizează-ţi mobilul ca Rihanna

Face ce face şi lansează mereu câte o modă. Dacă la capitolul ţinute şochează mereu, iar tunsoarea şi-o schimbă aproape săptămânal, şi la capitolul tehnologie Rihanna e în temă. Cântareaţa iubeşte tot ce ţine de modă, fie că e vorba de haine , fie că e vorba despre accesorii. Îi plac schimbările şi tot ce e nou, iar ultimele fotografii surprinse de paparazzi demonstrează acest lucru. Rihanna şi-a accesorizat mobilul cu un mâner, Knucklecase, pe care - culmea! - l-a primit chiar de la un fotograf care a "filat-o" pe când vedeta se afla în vacanţă, în Hawaii. Se pare că Rihannei i-a atras atenţia accesoriul fotografului, astfel încât acesta i l-a făcut cadou. Mânerul Knucklecase costă 99 de dolari, iar compania producătoare a fost aşa de încântată de interesul vedetei faţă de produsul lor, încât reprezentanţii săi au anunţat că vor să lanseze unul special conceput pentru cântăreaţă.
Vrei să fii cool? Accesorizează-ţi mobilul ca Rihanna

Face ce face şi lansează mereu câte o modă. Dacă la capitolul ţinute şochează mereu, iar tunsoarea şi-o schimbă aproape săptămânal, şi la capitolul tehnologie Rihanna e în temă.

Cântareaţa iubeşte tot ce ţine de modă, fie că e vorba de haine , fie că e vorba despre accesorii. Îi plac schimbările şi tot ce e nou, iar ultimele fotografii surprinse de paparazzi demonstrează acest lucru. Rihanna şi-a accesorizat mobilul cu un mâner, Knucklecase, pe care – culmea! – l-a primit chiar de la un fotograf care a „filat-o” pe când vedeta se afla în vacanţă, în Hawaii.

Se pare că Rihannei i-a atras atenţia accesoriul fotografului, astfel încât acesta i l-a făcut cadou. Mânerul Knucklecase costă 99 de dolari, iar compania producătoare a fost aşa de încântată de interesul vedetei faţă de produsul lor, încât reprezentanţii săi au anunţat că vor să lanseze unul special conceput pentru cântăreaţă.


Citeşte şi: Rihanna în New York: se poarta iarăşi borsetele?