Prinţesa Charlene de Monaco, deprimată: până nu naşte un copil, nu poate divorţa

Prinţesa Charlene de Monaco, în vârstă de 33 de ani nu poate rămâne însărcinată, ceea ce înseamnă că nu poate divorţa de prinţul Albert de Monaco şi nu poate primi banii pe care acesta i-ar fi promis în caz că îi face un moştenitor, informează presa internaţională.
  • Publicat:
Prinţesa Charlene de Monaco, deprimată: până nu naşte un copil, nu poate divorţa

 

Prinţesa Charlene de Monaco, în vârstă de 33 de ani nu poate rămâne însărcinată, ceea ce înseamnă că nu poate divorţa de prinţul Albert de Monaco şi nu poate primi banii pe care acesta i-ar fi promis în caz că îi face un moştenitor, informează presa internaţională. Speculaţii privind existenţa unui pact legat de obligaţia lui Charlene de a oferi moştenitori familiei regale au existat chiar înainte de luxoasa nuntă care a avut loc la Monaco, anul trecut.

De asemenea, potrivit altor zvonuri, Charlene ar fi încercat să fugă din Monaco cu două zile înainte de nuntă, când a auzit că Albert ar avea un al treilea copil nelegitim, potrivit unor surse citate de Daily Mail. Potrivit presei internaţionale, oficialii monegasci ar fi convins-o pe Charlene să continue cu planurile de nuntă propunându-i o înţelegere: să îi nască lui Albert un moştenitor legitim pentru tronul principatului Monaco.

„Charlene îi naşte un moştenitor lui Albert şi, dacă lucrurile nu merg bine, poate divorţa şi va primi o sumă considerabilă de bani”, a declarat o sursă apropiată casei regale.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân