Visezi la Megan Fox? Spala-te pe dinti intai!

Frumoasei Megan Fox aproape ca i-au dat lacrimile de scarba in timpul unor filmari cand a fost nevoita sa se sarute cu un actor care uitase sa se spele inainte pe dinti.
  • Publicat:
Visezi la Megan Fox? Spala-te pe dinti intai!
Visezi la Megan Fox? Spala-te pe dinti intai!

Frumoasei Megan Fox aproape ca i-au dat lacrimile de scarba in timpul unor filmari cand a fost nevoita sa se sarute cu un actor care uitase sa se spele inainte pe dinti, relateaza femalefirst.com

Actrita de 23 de ani, ce a jucat in “Transformers: Revenge Of The Fallen”, uraste scenele in care trebuie sa simuleze un sarut, mai ales cand colegul nu sta prea bine la capitolul igiena.

“Dumnezeule, scenele cu saruturi sunt extrem de dezgustatoare. Este ceva mult prea intim sa-ti atingi buzele cu cineva”, le-a explicat Megan ziaristilor, adaugand despre pustiul care a reusit sa o scoata din minti ca “tocmai mancase, iar un rest de mancare a ajuns accidental pe limba mea in timp ce filmam un sarut.

Era ceva foarte sarat, aproape ca mi-au dat lacrimile de sila. Am fost data peste cap tot restul zilei”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Michael Jackson a fost ucis!
Michael Jackson a fost ucis!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân