Vine barza la Giulia!

Giulia Anghelescu e o mămică în devenire. S-a îngrăşat 13 kilograme pe toată durata sarcinii, dar este convinsă că va slăbi repede, cu ajutorul sportului şi a unei diete sănătoase. Iată ce a declarat pentru ProTv Magazin!
Vine barza la Giulia!

Giulia Anghelescu e o mămică în devenire. S-a îngrăşat 13 kilograme pe toată durata sarcinii, dar este convinsă că va slăbi repede, cu ajutorul sportului şi a unei diete sănătoase.

Despre sarcină, emoţii, bucuria de a aduce pe lume un copil, nuntă şi botez,  Giulia a oferit mai multe detalii pentru ProTV Magazin.Ce faci Giulia, cum te simţi?

Mă simt binişor… Stau cât mai cuminte în perioada aceasta pentru că mai am foarte putin până voi naşte. Orice femeie este pregătită să fie mamă chiar dacă temeri am destule… Suntem aproape gata, mai sunt doar câteva detalii de pus la punct. Camera este gata de ceva vreme, momentan căutăm căruciorul pentru cea mică pe care încă nu l-am ales.

Veţi avea o fetiţă. Ce nume aţi ales pentru ea?

Pe fetiţă o va chema Sabina, ca pe mama lui Vlad, dar va mai purta şi un al doilea nume doar că nu ne-am decis asupra lui.

Citeşte continuarea interviului pe protvmagazin.ro!

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică