Carrie Bradshaw revine pe micile ecrane în „The Carrie Diaries”, serialul despre tinereţea personajului

  • Publicat:
Carrie Bradshaw revine pe micile ecrane în

Fanele fashionistei Carrie Bradshaw din Sex and the City vor avea în curând un mare motiv de bucurie, pentru că li se pregăteşte ceva. Mai exact, un nou serial, The Carrie Diaries, un serial care ne-o prezintă pe celebra jurnalistă din New York în anii tinereţii.

Acţiunea filmului se va concentra pe ultimul an de liceu al lui Carrie, totul petrecându-se în New York-ul anilor ’80. Dintre celelalte trei personaje, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon), doar Samantha Jones, interpretată până acum de actriţa Kim Cattrall, va mai apărea în noua serie.

Cea care o va interpreta pe Carrie Bradshaw în varianta tânără este AnnaSophia Robb, o actriţă americană de numai 18 ani, care a fost favorită în ciuda concurenţei acerbe pentru rol. Când au apărut zvonuri despre The Carrie Diaries, Blake Lively, din serialul „Gossip Girl – Intrigi la New York”, era ca şi aleasă pentru acest rol. Însă producătorii au decis, în final, că la 24 de ani actriţa este prea în vârstă pentru a juca personajul.

Sursa: MEDIAFAX

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”